SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birbirimiz Kırmadık, İncitmedik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:10
'Birbirimiz Kırmadık, İncitmedik'
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, Malatya’nın büyükşehir olması nedeniyle kapanan Orduzu Belediyesi, Hanımınçiftliği Belediyesi, Hasırcı Belediyesi ve Hatunsuyu Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Ziyaretlerde Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a Hanımınçiftliği Belediye Başkanı Vahap Şerefhanlı, Yaygın Belediye Başkanı İrfan Karataş ve partililer eşlik etti.

Başkan Gürkan, ziyaret konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları vererek, “Görev yapığımız süre içerisinde sürekli belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde ortak akılla yönettik. Fikirlerin ve düşüncelerini almaktan haz duyduk. Bundan sonra da ortak akılla yöneteceğimize inanıyorum. Belediye Başkanlarımızla birlikte ortak ittifak etme noktasında ön çalışmalar ve istişareler yapacağız. Battalgazi’de 16 aday adayı bir hizmet yarışı içerisinde olduk. Arkadaşlarımızın hepsi birbirinden üstün ve kaliteli yetenekleriyle ve davranışlarıyla geçtiğimiz üç aylık süreç içerisinde aday adaylıklarını birbirini incitmeden, kırmadan gerçekleştirmiştir. Bu da aday adaylarımızın AK Parti ruhuna ve felsefesine ne kadar uygun hareket ettiklerinin bir göstergesidir. Bundan sonraki süreçte bizler el ele vererek Battalgazi bölgemizde rekor sayılabilecek bir oy oranı ile bu memlekete hizmet etme yolunda birlikte hareket edeceğiz. Bu yıl gitmedik mahalle çalmadık kapı bırakmayacağız. Halkımız için elimizden gelen tüm gayreti yapıp birlik ve beraberliğimizi koruyacağız” ifadelerinde bulundu.

Başkan Gürkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren belediye başkanları Başkan Gürkan’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanında olacaklarını belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız