SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Birbirimize İnanan Bir Grubuz”

0
Güncellendi - 2016-11-10 14:15:35
“Birbirimize İnanan Bir Grubuz”
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un tecrübeli defans oyuncusu Yiğitcan Erdoğan, “Her maçı kazanmak için oynuyoruz” dedi.

Erdoğan, ligin 10’ncu haftasında İstanbul ekibi Ümraniyespor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

Ümraniyespor karşısında maçın başından itibaren iyi bir futbol oynadıklarını kaydederek, “Daha rahat kazanabileceğimiz bir müsabakaydı diye düşünüyorum. Ama rakibe de saygı duymanız gerekiyor. Önemli olan sonuç ve bizde istediğimiz sonucu aldık. Önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık” diye konuştu.

Tecrübeli defans oyuncusu, her maçı ayrı aydı düşündüklerini belirterek, şunları söyledi: “Biz takım olarak maç maç bakıyoruz. Her maça da kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah böyle adım adım iyi bir şekilde ilerleyeceğiz ve ligin son haftasında da şuanda bulunduğumuz konumda olacağız.”

Erdoğan, sonuca gitmesini bildiklerini ifade ederek, “Sıkıntı olmadan hiçbir şey olmuyor. Tabi ki sıkıntıya gireceğiz. Önemli olan sonu ve iyi götürüyoruz. İnşallah sonunu da en iyi şekilde getireceğiz” diye konuştu.

Ligde kolay maçın olmadığına dikkat çeken tecrübeli defans oyuncusu, “Ligin ilk 10 haftasında da zorlu müsabakalar oynadık. Sahada yine 11 tane rakip futbolcu olacak. Biz birbirimize inanan bir gurubuz. Birlikte oynayan bir gurubuz. Önümüzde Eskişehirspor maçı var. Bu maçı en iyi şekilde geçmek istiyoruz. Diğer maçlara da sonra bakacağız” ifadelerini kullandı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız