SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birbirimize Sahip Çıkacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:39:46
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Konak Mahallesi’nde esnaflar ile bir araya geldi. Herkese eşit yaklaşacaklarını belirten Porgalı, “Biz bu toprağın insanları olarak elimizden geleni yapacağız. Sizlere hizmete sizden başlayacağız. Sizlerin destekleri ve duaları ile Yeşilyurt’u alacağım” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı beraberinde partisinin Yeşilyurt İlçe Başkanı Banu Sevil, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Eski Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu ile birlikte Konak Mahallesi’ni ziyaret etti.

Vatandaşlar tarafından oldukça ilgi ile karşılanan Porgalı kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. Esnaflar ve vatandaşlar ise Porgalı’yı karşılamak ve kendisi ile selamlaşmak için uzunca kuyruklar oluşturdular.

Esnaf ve vatandaşlar ile tek tek tokalaşan Porgalı sıkıntı ve talepleri dinledikten sonra bir açıklama yaptı. Bu göreve hizmet için talip olduklarını belirten Porgalı, “Ben yeni isimlerini değil eski isimlerini söylüyorum. Eski isimleri ile Dilek, Çırmıktı, Gündüzbey, Yukarı Banazı, Barguzu diyorum. Bu insanların kültürlerini, memleketlerini, her şeyini değiştirip bozmak istiyorlar. Biz bozulmayacağız. Biz birbirimize sahip çıkacağız. Biz bu toprağın insanları olarak elimizden geleni yapacağız. Sizlere hizmete sizden başlayacağız. Buna emin olun ve inanın” dedi. 

Dini, dili, ırkı, mezhebi ne olursa olsun herkese eşit davranacaklarını dile getiren Porgalı yerel seçimlerde de dua ve destek istedi. Porgalı; “Herkese eşit yaklaşacağız. Dini, dili, ırkı, mezhebi, mevkisi, makamı bizi ilgilendirmiyor. Biz yaratandan dolayı ve insan olduğu için insanları seveceğiz. 30 Mart yerel seçimlerinde desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. Sizlerin duaları ve oyları ile inşallah Yeşilyurt’u alacağım” şeklinde konuştu.

30 Mart’tan sonra Yeşilyurt’un belediye başkanı olarak Hulisi Porgalı’yı göreceklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Enver Kiraz ise “Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak toplumun her kesiminin önemli sıkıntıları ve önemli sorunları olduğunu biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında üzerimize büyük sorumluluklar düştüğünün de farkındayız. Her bölgede çok ciddi bir sorumlulukla hareket ediyoruz. O açıdan bu bölgeye hizmet aşkı olan, bu bölgeye hizmet etmek için yola çıkmış olan Hulisi Porgalı’yı Yeşilyurt bölgesinde aday gösterdik. 30 Mart’tan sonra da Yeşilyurt’un belediye başkanı olacağına sonuna kadar inanıyorum” ifadelerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız