SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birbirimizi Anlamak İçin Geç Kalmayalım"

0
Güncellendi - 2017-02-17 02:15:48
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Meclisi kadınlara yönelik yaptığı bilinçlendirme çalışmalarının yanı sıra kadınların sosyal hayata katılımlarını artırmak ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla programlar düzenliyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Kent Konseyi Tiyatro Sinema Çalışma Grubu ve Vefa Tiyatro Topluluğu organizasyonunda hazırlanan  “Kalbin Tek Arkadaşı” adlı oyun Sanat Merkezi Salonun da yaklaşık 200 Kadın Meclisi üyesi tarafından izlendi.

Düzenlenen Tiyatro Gösterimine Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Abdullah Pektaş, Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut ve Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Sevgi temasını konu alan ve iki kişinin oynadığı oyunda özellikle sevdiklerimizin kıymetini onları henüz kaybetmeden anlamanın gerekliliğine vurgu yaparken, oyuncuların sahne performansı Kadın Meclisi üyeleri tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı

Gösterimin sonunda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Saliha Bulut, pek çok şeyin hayatımıza ders olması gerektiğini ifade ederek, “Geç olmadan birbirimizin değerini bilmemiz gerekiyor. Bu anlamda sahnelenen oyun tam olarak bunu ifade etti. Oyunlarından dolayı Vefa Tiyatro Topluluğuna teşekkür ediyorum” dedi.

Tiyatro gösterisinde katılan kadın meclisi üyeleri bu tür çalışmaların kadınların sosyalleşmesi açısından önemli olduğunu vurgulayarak, Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğine teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız