SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birbirlerinden Çok Memnunlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:04:55
Birbirlerinden Çok Memnunlar
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ile birlikte kısa bir süre önce seçimleri yapılan Malatya Ticaret Borsası (MTB) ile Ticaret ve Sanayi Odası’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

TB ZİYARETİ..

İlk olarak Malatya Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Başkan Çakır, yaptığı konuşmada, Malatya’da borsaya büyük ihtiyaç olduğunun altını çizerek şöyle konuştu:

“Belki her ürünün kendine göre bir özelliği ve önemi var ama kayısının sadece Malatya’mız için değil ülkemiz için önemli özelliği var. Bu ürünü çok iyi değerlendirmemiz lazım. Kayısının hasadından tutun da ambalajına kadar, pazarlamasına kadar, ihracatından, üreticinin bilgilendirilmesine kadar her safhasında daha çok çalışmaya ihtiyaç olduğu görülüyor. Dolayısıyla bu açıdan borsamıza ciddi bir ihtiyaç var. Borsamızda görev alan arkadaşlarımıza baktığımızda, kayısının her alanında hizmet veren, üretim yapan, ticaret yapan, ihracat yapan arkadaşlarımızdan oluştuğunu görüyoruz. Burada yapılan bütün çalışmalar Malatya’ya artı bir değer olarak yansıyor. Kongre ve seçim gibi süreçler her zaman yeni bir başlangıçtır. Yapılan seçimlerde göreve gelen arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey de ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu’ya teşekkür ederek, “Bilindiği gibi Ticaret Borsası’nın temel direği kayısıdır. Kayısının yeni bir hasat dönemine başlıyoruz. İnşallah bu dönemin üreticilerimiz ve Malatya’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır’la zaman zaman kayısı ve pazarla ilgili olarak  sorunları paylaşacaklarını kaydeden Özbey, “Kendileri bize her zaman her konuda yardımcı oluyorlar. İnşallah önümüzdeki süreç, memleketimiz için Malatya’mız için hayırlı hizmetler yapmamıza vesile olur” diye konuştu.

TSO ZİYARETİ

Daha sonra Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TSO) ziyaret eden Başkan Çakır, yeni yönetimi tebrik ederek, görevlerinde başarılar diledi. Başkan Çakır, “Başta Yönetim Kurulu Başkanımız olmak üzere Meclis Başkanımız ve yönetime bu sürecin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Görev alan arkadaşlarımıza yürekten başarılar diliyorum. Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya’mız için gerçekten çok önemli. Çünkü bir şehrin gelişmesi, yatırımcının, sanayinin ve organize bölgelerinin yapılaşmasıyla direkt paralel olduğunu biliyoruz. Bizler her ne kadar şehrin imarıyla, altyapısıyla uğraşıyorsak da mutlaka sanayinin gelişmesi, organizenin gelişmesi, yatırımcının ve sermayenin bölgemize gelmesi çok çok önemli. Bu vesileyle de Ticaret Odamıza büyük görevler düşüyor. Bugüne kadar da bu konuda önemli çalışmalara imza atıldı. Umarım, bu yeni dönemde belirlenen hedefler başarıyla gerçekleştirilir. Bu yeni dönemin Malatya’mıza, Malatya’mız sanayicisine, bütün üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Hüseyin Erkoç da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi: 

“Demokratik bir seçim neticesinde yeni meclisimiz oluştu. Seçilen arkadaşlarımızın bundan böyle 4 yıl için Malatya’ya hizmetler üretmesini yürekten temenni ediyoruz. Bundan böyle daha çok gayretle ve azimle; Malatya’nın birlikteliği, gelişimi, kardeşliği, bütünlüğü adına, ekonominin gelişmesi, sosyal altyapısının güçlenmesi adına üzerimize ne tür bir görev düşüyorsa bu görevin her zaman talibiyiz. Malatya, son yıllarda yatırım iklimini oluşturan bir kent. Büyükşehir’le birlikte psikolojik bir desteği de beraberinde getirdi. Belediyemizin de son dönemdeki peyzajla ilgili ve diğer altyapı ile ilgili çalışmalarını dikkatle izliyoruz. Malatya’nın her tarafı bir şantiyeye döndü. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar temenni ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız