SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birçok Avrupa Ülkesinden İleri Durumdayız"

0
Güncellendi - 2019-08-03 02:20:02
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan ve ‘Malatya Gençlik Buluşması’ adı verilen etkinlik kapsamında Malatya’ya gelen eski TBMM Başkanı ve eski başbakanlardan Binali Yıldırım, "Malatya’ya, Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde geçen 17-18 yıl içerisinde önemli hizmetler yaptık. Bundan sonrada şüphesiz Malatya’da hizmetler devam edecektir" dedi.

Milletvekili Çalık'ın sosyal medyada "Burası neresi?" notuyla Battalgazi Belediyesi Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisleri'nin fotoğrafını paylaşmasının ardından gelen doğru cevaplar üzerine çay davetleri yapıldı.

‘Her şey bir çay ile başladı’ sloganıyla kent dışında yaşayan diğer partili gençlerinde etkinliğe katılmak istemeleri üzerine organizasyon daha da büyürken, AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da buluşmaya katılmak üzere Malatya’ya geldi.

Yıldırım, Malatya’daki temasları kapsamında ilk olarak Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Eski TBMM Başkanı ve eski başbakanlardan Binali Yıldırım,ziyarette yaptığı konuşmada, "Büyükşehir Belediye Başkanımız geçmişteki belediyecilik tecrübesini Malatya gibi ülkemizin gözbebeği, kayısının başkenti, insanlık tarihi kadar eski geçmişi olan Malatya Büyükşehir Belediyesinde de başarısını artırarak devam ettireceğine yürekten inanıyorum. Malatya için söylenecek çok şey var. Bugün gün boyunca Malatyalı hemşerilerimiz ile ve gençlerle, esnaflarımızla, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Çok güzel bir gün geçireceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Malatya'da önemli hizmetler yaptıklarını kaydeden Yıldırım, “Malatya, Anadolu yaylasının yiğit ve mert insanlarının yaşadığı ülkemizin bağımsızlığını, milletimizin birliğinin, beraberliğinin teminatı bir ilimizdir. Malatya’ya, Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde geçen 17-18 yıl içerisinde önemli hizmetler yaptık. Bundan sonrada şüphesiz Malatya’da hizmetler devam edecektir. Bundan en ufak şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise “Malatya medeniyetin başladığı yerin adıdır. İnsanlık medeniyeti bu coğrafyada bu şehirde başlamıştır. İlk yerleşik hayatın, ilk devlet hayatının, ilk muhasebe kayıtlarının tutulduğu ve taş devrinden demir devrine geçiş ile birlikte ilk demir kılıç’ın yapıldığı yerdir Malatya. Türk İslam tarihi açısından baktığımız zaman Malatya’nın Anadolu’yu anayurt yapan destan şehirdir diyoruz. 1071’den 400 yıl önce Anadolu’nun fethi Malatya sancağında başlamıştır. Hasan Gaziler, Hüseyin Gaziler, Abdulvahap Gaziler ve Battal Gaziler bir tarafta kılıçla fetih yaparken, diğer taraftan Mevlanalar, Sadettin Koneviler, İbn-ül Arabîler burada ilim önderliğinde çalışmalar üstlenmişlerdir. Malatya bu anlamda hem Türk İslam Tarihi hem de İnsanlık tarihi açısından önemli bir merkezdir. Biz de bu şehrin Şehr-ül Emini olarak almış olduğumuz görevin vebalini ve sorumluluğumuzu biliyoruz. Belediye başkanlığını hiçbir zaman güne hitap eden belediye başkanı olgusu içerisinde değerlendirmedik. Belediye Başkanı olarak gelecek yılların nasıl belediye başkanı oluruz onun vizyonu içerisinde çalıştık. Bu güne kadar ki çalışmalarımız hep bu vizyon üzerine olmuştur. Bundan sonraki süreçte Malatya tarihine yakışır hizmetlerin mazisine layık hizmetleri bütün vatandaşlarımıza sunmak gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Başkan Gürkan, Yıldırım'a kayısı ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Yıldırım, daha sonra AKP Malatya İl Başkanlığını ziyaret ederek, partililerle bir araya geldi. AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca’yı ziyaret eden Yıldırım, burada gazetecilere açıklamada bulundu.

Partide konuşan Yıldırım, "Erişilemeyen, ulaşılamayan bir Türkiye'den bugün her köşesine eriştiğimiz, buluştuğumuz bir Türkiye var. Yollarıyla, internet altyapısıyla, havaalanlarıyla, demiryollarıyla günden güne gelişen bir ülkemiz var elhamdülillah. Bir çok Avrupa ülkesinden daha ileri bir durumdayız" dedi.

AKP'nin Türkiye'nin geleceğiyle, kaderiyle özdeşleşmiş olduğunu vurgulayan Yıldırım, şunları söyledi:

"2001 yılında Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la bu yola çıktığımızda Türkiye'nin içerisinde bulunduğu şartları bugünün gençleri bilemezler. Çünkü o devirlerde daha çok küçüktüler ya da daha doğmamışlardı. Elhamdülillah o günler geride kaldı. Erişilemeyen, ulaşılamayan bir Türkiye'den bugün her köşesine eriştiğimiz, buluştuğumuz bir Türkiye var. Yollarıyla, internet altyapısıyla, havaalanlarıyla, demiryollarıyla günden güne gelişen bir ülkemiz var elhamdülillah. Bir çok Avrupa ülkesinden daha ileri bir durumdayız

Yıldırım, Malatya'nın bile komşu illeriyle doğru dürüst bir bağlantısı olmadığını, bunların yaptıldığını ve yeni yatırımların da devam ettiğini ifade etti.

Kenttin çok önemli bir yer olduğunu dile getiren Yıldırım, şöyle devam etti: "Siyasette geçmiş yıllarda, Cumhuriyet'in kuruluşunda ve 1980'li yıllardan itibaren bütün vatandaşlarımızın zihninde iz bırakmış rahmetli Turgut Özal, İsmet İnönü Malatyalı hemşehrilerimiz. Buradan yetişen değerli siyaset insanları. Bir anlamda Malatya Türkiye'nin ortalamasını teşkil ediyor. Daha güzel bir Malatya için daha güzel bir Türkiye için bugüne kadar nasıl el birliğiyle, el ele vererek çalıştık isek bundan sonra da gayretimizi, bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Amacımız 780 bin kilometrekare vatan toprağında kardeşçe, tasada da sevinçte de bir olarak bu güzel yurdumuzu gelecek kuşaklara sağ sağlim aktarmaktır. Bunun için mücadele ediyoruz."

Yıldırım, vatandaşların da mesele memleket meselesi olunca "gerisi teferruattır" diyerek kendileriyle birlikte yol yürümeye devam edeceklerini dile getirdi.

Türkiye'nin önemli ve zor bir coğrafyada yer aldığına dikkati çeken Yıldırım, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu coğrafyada ayakta kalmanın bedeli var, bunu biliyoruz. Bugün üzerimize geliniyor ise bunlar beyhuda değildir. S-400, Doğu Akdeniz meselesi, Güney hudutlarımızda yaşanan konular, FETÖ mücadelesi, PKK bölücü terör örgütütle olan mücadele Türkiye'nin beka mücadelesidir. Türkiye'nin gelecekte hem kendisi için hem de bölgesi için var olma mücadelesidir. Bir çok zorlukların üstesinden gelerek bugünlere geldik. Bugün yaşamakta olduğumuz zorluklar da geçecek zorluklardır, bunu biliyoruz. İnşallah çok daha güzel yılları beraber yaşamış olacağız."

Bir gazetecinin "Son günlerde Türkiye'de özellikle belediye başkanlarının birinci derece yakınlarını şirket müdürleri, daire başkanları veya özel kalem müdürü olarak atamaları gündemde. Siz bu konu hakkında neler söyliyeceksiniz?" sorusu üzerine Yıldırım, konunun partilerden bağımsız olarak ele alınması gerektiğini cevabını verdi.

Yıldırım, her ne kadar kanunların konuya onayı olsa da yöneticilerin kamu imkanlarını kullanırken, vatandaşın emanet ettiği yerlere görev yaparken halkın vicdanını rahatsız edecek tasarruflarda bulunmamasının esas olduğunu kaydetti.

Liyakat ve ehliyetin esas alınarak memleketin daha ileriye gitmesi için en güzel şekilde görev yapmanın gerektiğini vurgulayan Yıldırım, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Halkı rahatsız eden tabiatıyla bizi de rahatsız eder. Burada 'Efendim senden daha fazla var, benden daha az var' gibi bir kavga da işi daha da vahim hale getirebilir. O yüzden nepotizm çağlardan beri insanlığın en büyük sorunlarından biridir. Burada mücadelede de ortak bir anlayış, partilerin birbirlerini suçlamalarını değil, ortak bir anlayışla bu ve buna benzer işlere meydan vermemektir. Şunu da gözardı etmeyelim, siyasetçinin her türlü yaptığı iş ve tasarrufları normal vatandaşın yaptıklarına göre çok daha fazla göz önünde ve mercek altındadır. Onun için siyasetçi ailesi, yakını olmak esasında bir avantaj değil, bazen o yakınlarınızın, çocuklarınızın hayatı da karara biliyor. Haksız, yersiz infazlara da mağruz kalabiliyorsunuz. O yüzden hangi konumda olursak olalım esas olan ehliyet, liyakat olmadı ve tabiki kamunun vicdanını rahatsız edecek şeylerden uzak olunmalıdır."

Yıldırım'a ziyaretinde de Malatya kayısısı hediye edildi.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım daha sonra Malatya Valisi Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Yıldırım, daha sonra Vali Aydın Baruş ile basına kapalı bir görüşme yaptı.

Daha sonra kent merkezindeki İnönü Caddesi, Kışla Caddesi girişi ve Yeni Cami çevresindeki esnafı ziyaret eden Yıldırım, çeşitli iş yerlerine girerek satılan ürünlerle ilgili bilgi aldı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yıldırım, çok sayıda kişiyle de fotoğraf çektirdi.

Binali Yıldırım, Soykan Meydanı'nda kendisine ikram edilen meyan şerbetini içti.

Binali Yıldırım, Malatya’daki temasları kapsamında 8 çocuklarından 6'sında kas erimesi olan Katı ailesini ziyaret etti.

Binali Yıldırım, esnaf ziyareti sonrası Emine ve İbrahim Katı çiftinin çocukları Yeter, Ümmü Gülsüm, Ilgın, Mehmet, Yunus ile Ali'yi Beylerbaşı mahallesindeki evlerinde ziyaret etti.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ziyarette Yıldırım aileyi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefondan görüntülü olarak görüştürdü.

Anne Emine Katı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre görüştü

Hasta çocuklarla yakından ilgilenen Yıldırım'ın aileyi Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüntülü görüştürdüğü öğrenildi.

AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın Malatya’daki ziyaretlerine Malatya Valisi Aydın Baruş, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Bülent Tüfenkci, AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan da eşlik etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • HALK (4 yıl önce)
    HEY SİZ HEPİNİZ NE OLUR BİR DAHA ADAY OLMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Nouma44 (4 yıl önce)
    Dogru izlandadan maltadan luksemburgdan iyi durumdayiz ama nufus olarak kimin umrundaki halk yok ekonomi buyuyo yok ihracat artti tamamda bunun halka yansimasi geceden sonra gelen zamlarlami veriyosunuz iyi oldugunu allahtan korkun br bir ayda milletvekilleri para almasin ama olurmu 2020 tlyi bile cok gordunuz bu halka ALlah buyuktur herseyin zamani gelir devran doner
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (4 yıl önce)
    HANGİNİZ AVRUPA GÖRDÜ. DOĞUDA KÖMÜRHAN, BATIDA BEYLERDERESİ KÖPRÜSÜNÜ GEÇMEMİŞ ADAMLAR BURDA AVRUPA YORUMU YAPIYOR.. HELE GEL GEL BERİ GEL BİŞEY DİYECEM....
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer (4 yıl önce)
    AKPE'lİLER Yaş kaysıyı çok yediler Yahu bir kendinize bakın birde avurpaya avurpada kaç kişi çöpten yiyecek topluyor Zan edersem Sarayla avurpayı muakyese ediyorsanız haklısınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Malatyada.50.000.bin.kayitli.is.siz.varken. Avrupayla.kendimizi.kiyaslamak.dogru.deyil..
    0
    0
    Yanıtla
  • severem (4 yıl önce)
    böyle gösterişleri bırakıp malatya halkıyla ilgilenin sayın vekiller meclis başkanı çıkıp diyor milletvekillerinin 22.000 tl olan maaşları az geliyormuş.Peki üniversite mezunları ve diğer işsizler ne yapsın ,typ ile çalışanlar 2020.00 tl alıyor 6 aylığına 6 ay sonra tekrar işsizler ne olacak bunları durumu istihdam diye 3 milyon kişi typ ile çalışıyor 6 ay sonra 3 milyon kişi tekrar işsiz kalacak ne yapacağız çıkar yol gösterin typ lilerede o zaman sözleşmeli çalışma imkanı verin madem istihdamı düşünüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Sizin durumunuz sirketleriniz vs avrupadan hatta dunyadan bircok ulkede ki insanlardan iyi evet dogru. Ama halki durumu ekonomi vs. Afrika seviyesinde. Siz bu palavralari gidin aya dort seritli yola inanan kendi secmenize anlatin.
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    ulaştırma bakanıyken Malatya ya ne yaptı başbakanken ne yaptı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhteşem (4 yıl önce)
    Yine mi misafire kayısı ikramı? Yine mi kayısılı fotoğraf? Yine mi Öznur Hanım? Çiftçiyi çarpan çarpana. Kayısının taban fiyatı halen belli değil. Zat-ı Şahaneleri kayısılı pozlar verip mutlu çoğunluk rollerini oynamaya devam ediyorlar. 'KAYISI KAPANINDIR' atasözünün gerçek olması için her türlü numara medyada ve Şire pazarında devam ediyor. Bayram öncesi kayısı Şire pazarında yerlerde süründürülüyor. Ayak vuran vurana. Çiftçiyi kekleyen kekleyene. Çiftçi sürünürken mutlu çoğunluk kayısı yiyip 'gaak' diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (4 yıl önce)
    ZORAKİ GÜLÜŞLERE bakarmısınız.neyin gülüşü,izmirde aday oldu kazanamadı.istanbulda aday oldu kazanamadı.TC ikinci adamken (başbakan - mec.bşk.) makamı ucube CBHK için bıraktı tarihe" itaat et, rahat et "sözünü söyleyerek başbakanlığı ağlayarak bırakan birisi olarak geçti....Bu kadar itaat afrikadaki kabilelerde bile olmaz...Hala hangi vasıfla (belli ki moral vermek için AKP yönetimi sağa sola gönderiyor BİNALİ beyi...) malatyaya geliyor ve yollar bu zat için dakikalarca kapatılyor....
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    YAV HE HE....
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (4 yıl önce)
    35 yasinda universite okumus binlerce kisi bi ekmek bulamazken komik goruntuler bunlar ya uretin proje gelistirin is olanaklarinda gencleri dusunun akp son cirpinislarinda sirin gorunmeye calisior
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık ???
    0
    0
    Yanıtla
  • kral (4 yıl önce)
    basarisini kutluyo malatyada?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    İstanbul seçimlerinde hezimete uğrayıp 806 bin oy farkınının nasıl ve neden olduğunu da anlatmış mı gençlere. Bıkmadılar şu milletin aklıyla alay geçmekten...
    0
    0
    Yanıtla
  • burak (4 yıl önce)
    "Ay'a yol yapacağız desek inanacak seçmenimiz var." diyen Berat Albayrak bunlara oy veren kitleyi çok güzel özetlemiş. O yüzden ne derse desinler şaşırmıyorum artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    ÇOK HAKLI BÜTÜN AVURPADA HATTA DÜNYAD ÇOK DEVLETLERDE ÖNDEYIZ ÇÜNKÜ HALKINI SADECE SEÇIMDE SEÇIME INSAN OLARAK GÖRMEK O KADAR BOŞ IŞLERLE OYALAMAK DAN ÇOK ILERIDEYIZ BÖLÜNMÜŞ YOL TOKIDE BOYALI BINA DAHA NE OLSUN BUNUNLA ÖVÜNEN MILYONLAR DEMEKI COK ILERIDEYIZ OKUL EGTIM IŞ SORUN DEGIL RUSYADA DÖNEN ZEHIRLI MEYVE .SEBZE NERDE HALKIMIZ SEVE SEVE YIYORUZ SAĞLAM HASTA OLMAYAN BIR KIŞI VARMI AVURPADA ILERIDE OLDUGUMUZ IÇIN BÖYLE OLDUK
    0
    0
    Yanıtla
  • Nebi (4 yıl önce)
    Birileri ehliye mi dedi. Liyakat mi dedi??? Hak, hukuk adalet mi dedi? Umudumuz Selahattin Gürkan Baskandı. Ama umudumuzdan eser kalmadı. Güvendiğimiz.dağlara kar yağıyor. Ekrem Imamoğlu gibi şapka çıkaracağımız, eyvallah iste bu diyeceğimiz, bugüleri de gördük ya diyeceğimiz bir tek atama yapmadı. Ya Allahınızı severseniz söyleyin. Şoförlüğü olmayan adamdan Ulaşım Daire Başkani olurmu? Bilgisayar Teknisyeninden Bilgi İslem Daire Başkanı olurmu? Açıköğretimden hemde 2 yıllık önlians mezunlarından İnsan Kaynakları, Zabıta, Destek Hizmetleri Daire Başani olurmu? Akçadağlının dediği gibi" ula baba nkim demis olmuyu, 2 yıllık açık öğretim mezunundan genel sekreter yardımcısı olurda daire başkanı niye olmuyormuş" diyen olursa Eyvallah derim. Hayatında bakkal idare etmemiş adama 400 milyon cirosu olan sirket emanet edilir mi dininize imanınıza. Babaaa adamlar eyiymiş. Camiye hocamı arıyoruz.Yazık yazık.Olan memlekete oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nebi kardeş şaşıracak ne var. Sadakatin ehliyetten daha fazla önemsendiği bir yerde 2 yıllık açık öğretim mezunundan Genel Sekreter Muavinide olur, daire başkanıda olur. Yeterki emir eri ol. Yeterki salla başı al maaşı. Lutfen iyi takip edin, bayramdan önce veya hemen sonra bir siyasinin yakınını üst makama taşıyacaklar. Ayrıca, tek mahareti güce, iktidara yalakalık olan, her dönem başında farklı isimlerle köşe yazarlığına soyunan, başkanlara yağ yakan, yalaka, dalkavukları adam yerine korsan olacağı bu. 25 yıllık belediyeciyim, seviyenin bu kadar dip yaptığını görmedim. Ne diyeyim şu emekliliğimiz dolsaydıda gidip kurtulsaydık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardeş ben bıktım usandım. Yok 2 yıllık açık öğretim mezunu genel sekreter yardımcısı olmuş, yok 4-5 tane daire başkanı 2 yıllik mezunmuş, yok şoförlüğü olmayan.adam ulaşım daire başkanı olmuş, bilgisayar teknisyeni bilgi işlem daire başkani olmuş Ba na ne. Evet Ba na ne?4 ay olmuş tek bir tane proje duymadım. Belediyenin iç cekismelerinden bize ne ya. Çık deki kardeşim kişi başı düşen yeşil alan su kadar 4 yıl sonra ben şuna çıkaracağim, ürettiğimiz yenilenebilir enerji şu kadar ben suna çıkaracağım. Yani bir heded kiy, hedefe seni götürecek bir strateji açıkla. Bırakın çekmece kontrol etmeyi, bırakın saçı sakalı, kılı tüyü. Valla gına geldi ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (4 yıl önce)
    Bir çok Avrupa devletinden ileriyiz diyerek milletin aklı ile dalga geçiyorlar. Ingiltere, Almanya, Fransa, Belçika, Hollanda, Isvec? Keşke hangi avrupa devletleri olduğunu da söyleselerdi. Ne günlere kaldık !
    0
    0
    Yanıtla
  • AZİZ (4 yıl önce)
    Senin ufkunu da biliyoruz.geldin hava alanına baksaydın keşke 17 yıldır Malatya hızlı tren diyorsun. Hayatın boyunca atamalar ve biat kültürü ile bir yerlere geldin. hak hukuk adalet tatilde israf zirvede biat etmiş bir devran sürüyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Bir çok Avrupa ülkesinden daha mı ilerideyiz? Haklısınız efendim devletin malını Deniz görmekte, kul hakkı yemekte, adaletsizlikte, açlıkta, yolsuzlukta değil bir çok Avrupa ülkesinden tümünden ilerideyiz. Tebrik ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    tüm görevlerine bir nevi atama ile gelmiş bir siyasetci ,ekstra bir özelliği olmayan ,siyasete girdikten sonra ailesi nin aşırı zenginleştiği iddia edilen bir siyasetci ,istanbul seçimlerinde 3850 oyla kazandım dedi.bunu neye istinaden söyledi ,başbakanlık yapmış bir ismin gayri ciddi bu açıklaması hiçbir zaman unutulmaz.pek ciddiye alınacak bir siyasetci olmadı.bürokrat olarak anılması daha doğru olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz44 (4 yıl önce)
    Şu resimdekiler var ya, hayat onlara güzel bee. Ne kadar mutlu poz vermişler,sanki Malatya'nın tüm sorunlarını çözmüş onun mutluluğunu yaşıyorlar gibi. MAVİ TREN NOOLDU DİYE SORAN OLDUMU ACABA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen (4 yıl önce)
    "Körler sağırlar birbirini ağırlar" Türk atasözü
    0
    0
    Yanıtla
  • zihni (4 yıl önce)
    izmir milletvekilliği dışında resmi görevi olmayan sayın yıldırım bu geziyi kendi bütçesinden mi yaptı? tarifeli uçakla neden gelmedi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem İmamoğlu, eski Beylikdüzü Belediye Başkanı sıfatıyla, Ordu- Giresun u uçakla gezebiliyorsa, Binali Yıldırım da ,İzmir Milletvekili sıfatıyla Malatya'yı hayli hayli gezebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • imamoğlu nun yaptığı haramdı, etik değildi,.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet imamoğlu kendi parasıyla yada yapılan bağışla kiraladığı uçakla gezdi, ya binali yıldırım neyle geziyor devletin uçağıyla geziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir CHP millet vekili devletin cebinden aylık bir milyon tl telefon faturası ödettiriyorsa bu da bir başbakan da uçakla gelebilir ayrıca nereden biliyor sun tarifeli uçakla gelmediğini
    0
    0
    Yanıtla
  • Kenan kardeş 1 ay boyunca telefonun 7 24 açık kalsın yine de fatura 1 milyon tl gelmez ama 1 milyon tl ile 1 ay boyunca özel uçakla Türkiyeyi gezebilirsin bunun hesabını yapabilir misin???
    0
    0
    Yanıtla