SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birçok Faydalı Bilgi Verildi"

0
Güncellendi - 2016-05-15 17:58:58
A- A+ PAYLAŞ

IAAF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Semineri yapıldı. Seminere katılanlara sertifikaları takdim edildi.

İnönü Üniversitesi BESYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere, antrenörlerin yanı sıra 85 öğrenci katıldı.

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından gerçekleştirilen organizasyon kapsamında, Malatya’da 13-14 Mayıs tarihlerinde IAFF Çocuk Atletizmi Antrenör Eğitim Semineri düzenlendi. Seminer kapsamında; IAAF Çocuk Atletizmi Türkiye Koordinatörü Necdet Ayaz, Çocuk Atletizmine Giriş konusunda sunum yaptı. IAFF CECS 1 Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Levent Gençler ise Y Nesli ve Çocuğun Gelişimindeki Duyarlı Evreler konusunda bilgi verdi.

Seminerde, IAFF CECS 1 Eğitmeni Yrd. Doç. Dr. Levent Gençler; Çocuk Atletizmi Organizasyon Yapısı ve Örnek Uygulama Modeli, Çocuk Atletizmi Programı ve Okullar konularında sunum gerçekleştirdi.

Programın ikinci gününde Uzman Psikolog Danışman Özden Bilgin, Sporda Çocuklara Psikolojik Yaklaşım konusunda sunum yapacak. Ardından Prof.Dr. Necip İlhan “Madde Bağımlılığı ve Çocuklar” konulu bir seminer verdi.

Haldun Domaç’ın Fair-Play konusunda yaptığı sunumun ardından katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

“TÜRK SPORU ADINA OLDUKÇA FAYDALI BİR SEMİNER OLDU”

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından gerçekleştirilen IAAF Çocuk Atletizmi Semineri’nin oldukça faydalı geçtiğini belirtti.

Fındıklı, seminere katılan antrenör ve öğrencilerin öğrendikleri bilgileri Türk sporunun yararına en iyi şekilde kullanacaklarını ifade ederek, “Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından gerçekleştirilen seminerde birçok faydalı bilgiler verildi. İnanıyorum ki antrenör ve üniversitede öğrenim gören gençlerimiz bu bilgileri en iyi şekilde alarak, Türk sporunun yararına kullanacaklar” dedi.

Malatya’da son 5 yılda önemli yatırımlar yaptıklarına dikkat çeken Fındıklı, 5 yılda 170 milyon TL yatırım yapıldığını kaydetti.

Fındıklı, gençler ve gençlerin en iyi şekilde spor yapmaları için çalıştıklarını belirterek, çalışmalarının bundan sonrada hız kesmeden devam edeceğini aktardı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

Pano02

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız