SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birçok Hizmete İmza Atacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "2010 yılında sulama suyu projeleri başta olmak üzere birçok hizmete imza atmayı planlıyoruz" dedi.

İl Genel Meclisi'nde, meclis üyelerine 2010 bütçesinin 55 milyon TL olarak onaylanması nedeniyle teşekkür konuşması yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, "2010 yılı bütçemizi 55 milyon TL olarak belirlediniz. 10 milyon TL de, sayın valimizin onayıyla İller Bankası'ndan borçlanma yapacağız. Dolayısıyla 2010 paramız 65 milyon TL'ye çıkarılmış olacak. 2009 yılı bütçemizin 30 milyon TL olduğunu hatırlarsak, 2010 yılında sulama suyu projeleri başta olmak üzere birçok hizmete imza atmayı planlıyoruz"
ifadelerini kullandı.

"İl Özel İdaresi'nin görevi sadece kırsal altyapı değil, yerel yönetimler yasasıyla İl Özel İdarelerine birçok hizmet alanı getirildi" diyen Sami Er, "Ancak yatırımlarımızı ve çalışmalarımız bir stratejik plan çerçevesinde yapmalıyız. Reel hesap ve çalışma gerçekleştirmeliyiz. Programa alınan işleri yapmak için programa almalıyız. Bu nedenle stratejik planları 5 yıla göre yapmalıyız. Öncelikli yapılacak işleri programa almalıyız" şeklinde konuştu.

Sami Er, geçen yıl 110 kilometre asfalt yapılmasına rağmen, bu rakamı bu yıl 243 kilometreye çıkardıklarına da dikkat çekerek, "Asfaltta geçen yıla göre yüzde 100'ün üzerinde çalışma yaptık. Bu ekip çalışmasıyla oldu. Bu yıl programda olandan daha fazlasını yaptık. Bunda sayın valimizin, İl Genel Meclisi ve İl Özel İdaresi çalışanlarının katkısı büyüktür" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız