SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birçok İlden İyiyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, şehiriçi toplu taşımacılık yapan belediye bünyesindeki MOTAŞ'ın personeli ile biraraya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Toplantıya ilişkin olarak belediyeden yapılan açıklama şöyle:

"Mahalle ve esnaf gezilerini aralıksız sürdüren, sivil toplum kuruluşları ile periyodik olarak toplantılar düzenleyen Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediye personeli ile de zaman zaman bir araya gelerek hem sorunlarını dinliyor, hem de vatandaşlara daha iyi hizmet verilmesi amacıyla karşılıklı fikir teatisinde bulunuyor.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, son olarak Belediye Meclis Salonunda Motaş Personeli ile bir toplantı düzenledi. Başkan Yardımcısı ve Motaş Yönetim Kurulu Başkanı Alican Bozkurt, Motaş Genel Müdürü Hasan Alıcı ile Motaş personelinin katıldığı toplantı sırasında, halkla en çok diyalog içinde olan birimlerden birinin de toplu taşıma şoförlerinin olduğunu belirten Başkan Çakır, “Değişik zamanlarda vatandaşlarımız tarafından olumsuz bir takım eleştirilerle, davranışlarla karşılaşsak dahi, daha sabırlı, daha olgun, daha kibar ve nazik olmamız gerekiyor” dedi.

Toplu taşıma hizmetlerini Malatya genelinde daha da yaygınlaştırmak ve daha da kaliteli bir hale getirmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Çakır, “Şu anki geldiğimiz nokta açısından birçok ilden çok daha iyi yerdeyiz. Hem yenilenen araç filosu ile hem de günlük taşınan yolcu sayısı ile birçok belediyeden çok daha iyi durumdayız. Bunu daha da iyi hale getirmeyi planlıyoruz.

Bunu yaparken de toplu taşıma hizmeti veren şoförlerimizden en üst düzeydeki yöneticimize kadar hepimize bir takım görevler düşüyor. Özellikle şoför arkadaşlarımız otobüs içerisindeyken sigara içmemeli, vatandaşlara soru sorduklarında nezaket kuralları içeresinde cevap vermeli, hal ve hareketleri ile örnek olmalıdır” dedi.

Başkan Çakır, daha sonra Motaş personelinin sorun, talep ve önerilerini dinleyerek, sorunların çözümü noktasında karşılıklı fikir alış verişinde bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız