SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birçok Proje Hazırladık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:09:02
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları, AKP'li yöneticilerle birlikte mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. 

YEŞİLYURT FAALİYETİ..

AKP'nin Yeşilyurt ilçesi sınırlarındaki çalışmalarıyla ilgili ilçe belediyesinden basın kuruluşlarına gönderilen bülten şöyle:

"Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve beraberindeki heyetle, teravih namazı sonrası İstasyon Mahallesi'nde (Böyle bir mahalle yok, Tren Garı ve çevresi İnönü Mahallesi) vatandaşlarla bir araya gelerek, talep,  istek ve sıkıntıları dinledi. 

Başkan Polat; "Tayyip Erdoğan ve onun ekibi, 2002'den beri ülkeyi yeni bir lige taşıdı, bambaşka bir ülke yaptı. Bizde Yeşilyurt'u en güzel şekilde ülkemizdeki gelişmeler paralelinde hem geliştirecek, hemde ilkler arasına sokmak çalışacağız. Bunu birlikte başaracağız. Yeni Yeşilyurt için bir çok proje hazırladık. Uygulama yapmak için ilk olarak fiziki ve personel eksiğimizi giderdik. Şimdi sırada uygulamayı bekleyen projeleri hayata geçirme vakti. Ilk olarak temizlik konusunda yapılacak çalışmalarımız var. Çöp konteynırlarını yer altına alacağız. Çöplerimizi evden atmadan önce özelliklerine göre ayrıştırmaya tabii tutacağız. Ayrıştırılan çöplerin aynı şekilde toplanması için sistem kuracağız. Ayrıştırma tesisi kuracağız. Ekonomiye katkısı olacak çöplerimiz geri denüşüm için gönderilecek, diğerleri imha için gönderilecek. Projelerimiz tamamlandı, en kısa sürede ihalesini yaparak faaliyetlerimize başlayacağız. Çocuklarımıza daha temiz bir Yeşilyurt bırakmalıyız. Biz daha çöpü atmadan kağıdı ayrı yere koyacağız, pilimizi ayrı yere atacağız, yeni plastikleri ayrı yere atacağız. Dönüştürme imkanı olan yerleri o kutulara atacağız. Çöp olanları çöp kutularına atacağız. Çöp ve Möp kutuları yapacağız. Çöp kutuları olurken, birde Möp kutuları koyacağız" dedi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat; "Ben İstasyon Camisi'ni iyi bilirim. İstasyon Camisi'nin benim hayatımda özel yeri olan camilerden birisidir. Ben ilkokul 4'te bu İstasyonda boyacılık yapardım, sakız sattım, simit sattım, buraya gelir namaz kılardım. Bu bölgeyi çok iyi bilirim. Şeker İlkokulu'nda okudum. Öğretmenimiz Demiryolu Lojmanları'nda kalırdı. Bizde Yeşiltepe'den Şeker'e giderdik. Boş zamanlarımızdan Boztepe'nin birçok çocuğu İstasyon'da boyacılık yapardık, sakızda satardık, simit satardık, çekirdek satardık. İstasyonun Boztepe için ayrı bir anlamı vardı. Buraları çok iyi bilirim, muhtarımızın bize ilettiği taleplere ile ilgili yapacaklarımızı ve yapamayacaklarımızı ortaya koyduk, belediyemizin ilgi alanı olmayan konularda çözüm için gerekli çalışmayı ilgili kurumlar ile iletişim sağlayarak  hep birlikte çözeceğiz" dedi.

BATTALGAZİ FAALİYETİ..

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Kadın Kolları tarafından Şehit Fevzi Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. 

Teravin namazı sonrasında gerçekleştirilen toplantıya, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Battalgazi Kadın Kolları üyeleri, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bizim amacımız memleketimizde birliğin, beraberliğin, dirliğin, düzenin bozulmamasıdır. Burada mahallelik ruhunun birlik ve beraberlik ruhunun burada tevazu etmiş olması hakikaten takdire şayandır. Eğer sözleriniz ve icraatlarınız bir birini tutmuyorsa, bir biri ile eş güdüm yürümüyorsa, sözlerimizin bir anlamı olmaz. Siz dürüstlükten dem vururken eğer siz dürüst değilseniz, toplum nezdinde güvenilirliğinizi yitirirseniz, o zaman sizin sözlerinizin kıymeti de olmaz, etkisi de olmaz, dolayısıyla biz şehrül-emin olarak dikkat etmek zorundayız. Benim Belediye Başkanı olarak bu 3'ncü dönemim. Bundan önceki süreçlerde de kamuda görev yaptığım görevlerde dahil olmak üzere Malatya'da bu görevlerimizi ifa ettik. Hiç bir Allah'ın kuluna bilerek kimseye bir haksızlık yapmadım. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Eğer bir tanesi diyebilirse Malatya'da kamuda ki görevimde dahil olmak üzere yanlış yaptın diye, ya o yanlış bilgidir, yada yanlış algılamadır. Bizim bilgimiz dahilinde kimseye açık ve net söylüyorum bir yanlışlık yapılmamaya gayret edildi. Bizim yanlışımız varsa bilmeden yaptıysak onu da Cenab-ı Allah affetsin. Neticede biz bu milletin vebalini omuzlarımıza almışız, bu millete de en güzel hizmeti yapmak zorundayız. Burada ki kardeşlerimiz hatim indiriyorlarmış. Kadın kolları başkanımız dedi ki "Başkanım sizin istediğiniz bir dua var mı?" Var dedim. Benim annem de babam da rahmetli oldu. Onlara Cenab-ı Allah gani gani rahmet eylesin, onlar bizlere haram lokma yedirtmediler. Bizim boğazımızdan haram lokmada geçmedi. Allah onlardan razı olsun. Hafızlarımızdan ve sizlerden de rica ediyorum ki onların ruhlarına da bu hatmi şerifi dua olarak da gönderin diye rica ettim. İnşallah bizde onlara hayırlı evlat olma şerefine ulaşırız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız