SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birçok Semtte Şikayet Var

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:13
Birçok Semtte Şikayet Var
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi'nin, daha önce Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin Esenlik Şirketi tarafından yapılmakta olan temizlik işlerini, kamuoyuna duyurmadan Akmercan adlı İstanbul orijinli bir firmaya vermesinin ardından, bazı semtlerde meydana gelen aksaklıklar vatandaşların tepkilerine neden oldu.

Battalgazi Belediyesi yönetiminin, ihale görüşmeleri, personel alımı vs. tamamen bitirildikten sonra kamuoyunca duyulmasını uygun gördüğü temizlik işleri ile ilgili aksamalar, Esenlik Şirketi'nin işi bırakması, yeni şirketin ise henüz planlama yapmaması nedeniyle birçok semtte aksıyor. Bu aksamalar gün geçtikçe düzeltilmeye çalışılırken, Ataköy ve Hacıabdi Mahallesi sakinleri, mahallenin temizliğinin yapılmamasına tepki gösteriyor. Mahalle sakinleri, balkonlarda oturamaz hale geldiklerini belirterek, temizlik işlerinde yaşanan sorunların bir an önce giderilmesini istediler.

GÜRKAN'DAN GECE DENETİMİ..

Bu arada, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. 

Başkan Gürkan, Kernek Mahallesi'nde kurulan pazar sonrası, mahalleyi ziyaret ederek temizlik görevlilerinin çalışmalarını inceledi.

Temizlik görevlileriyle bir süre sohbet eden ve çalışmaları yerinde inceleyen Gürkan, "Vatandaşlarımızın daha güzel bir ortamda, sağlıklı yaşamaları için Battalgazi Belediyesi olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu kapsamda temizlik görevlilerimiz, mahallelerimizde titiz bir çalışma yürütüyor" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız