SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birçok Sorun Bu Kazıyla Çözüldü'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye başkanı Cemal Akın, Fuzuli Caddesi'nde yol seviyesinin düşürülmesine ilişkin kazının tamamlanıp asfaltlamaya başlandığını belirterek, burada yapılan kazıyla asfalt seviyesinin altında kalan birçok işyerinin bu sorunlarının da çözüldüğünü söyledi.

Caddedeki asfaltlama çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Akın'ın bu çalışmasıyla ilgili Belediyece yayınlanan bülten şöyle:

"Hafta içerisinde Fuzuli Caddesi’nde yol ve kaldırım kazı çalışmalarına başlayan Malatya Belediyesi Asfalt ve Yol İşleri Müdürlüğü ekipleri, kazı çalışmasını bitirerek asfaltlama çalışmalarına başladı.

Konuyla ilgili olarak Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, yıllardan beri kazılmadan asfalt ve kaldırımın üzerine yenisinin yapılmasından dolayı, çoğu dükkanın kaldırım seviyesinden aşağıda kaldığı Fuzuli Caddesi’ndeki birçok sorunun bu kazı ile birlikte çözüldüğü belirtildi.

50 kişilik bir ekip tarafından çalışmaların sürdürüldüğü Fuzuli Caddesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı H.Cemal Akın, “Artık Malatyalı hamşehrilerim pırıl pırıl bir Malatya’da gezecekler” dedi.

Göreve başladıkları 4 yıldan beri yağmursuyu drenaj kanalları, araç alt geçitleri, doğalgaz çalışmaları, içmesuyu ve kanalizasyon inşaat şebekeleri gibi altyapı çalışmalarını yürüttüklerini belirten Belediye Başkanı H.Cemal Akın, “Bu altyapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra yol ve kaldırım çalışmalarını süratle yürütüyoruz. Bundan sonra hemşerilerimiz pırıl pırıl bir Malatya’da seyahat ediyor, geziyor olacaklar. Her geçen gün daha iyi hizmetlerle Malatyalılara ve hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Onların dualarını bekliyoruz. Her geçen gün Malatya daha da güzel olacak” şeklinde konuştu.

Fuzuli Caddesinde yapılmakta olan çalışmalardan son derece memnun oldukların belirten Hasan Varol mahalle Muhtarı Dursun Sayın ve çok sayıda vadandaş Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız