SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birçok Sporcumuz Üniversiteli Oldu"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Devadam Basketbol Okulu 2018 yılı yaz dönemi çalışmalarını tamamlayarak sertifika törenini gerçekleştirdikten sonra kış dönemi çalışmalarının startını verdi.

Devadam Basketbol Okulu, yaz dönemi çalışmaları tamamladı. Eğitimlerini tamamlayan sporculara sertifikalarını antrenörler Erol Akdeniz Bayram Acar, Kadriye Acar ve Eray Akdeniz ile Emre Akdeniz takdim etti.

Yaz dönemini yoğun bir çalışmayla geride bırakan sporcular, kısa bir aranın ardından kış dönemi çalışmalarına start verdi.

Malatya Devadam Basketbol Okulu tarafından yapılan açıklamada, yaz dönemi çalışmalarının ardından kış dönemi çalışmalarına başlandığı kaydedildi.

Açıklama şöyle:

“Malatya Büyük Şehir Belediye spor bünyesi altında Mahalli lig müsabakalarına da katılarak spor okulunda geliştirdikleri yeteneklerini sergileme fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca alt yapılardan yetişen sporcularımızla deplasmanlı liglerde yer almak en büyük hedefimiz olacaktır.

Yeni eğitim öğretim yılında derslerine de odaklanacak olan sporcularımız, bedensel gelişimlerini de basketbolla tamamlayarak, yarınlara daha zeki daha sağlıklı bir şekilde hazırlanacaklar. Sadece son iki sene içerisinde basketbol okulumuzdan yetişen birçok sporcumuz üniversiteye yerleşti. Üniversitelere yerleşen sporcularımız şöyle:

Hasan Özatça-9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ahmet Canal-Milli Savunma Üniversitesi Tıp Fakültesi, Melih Kaan Gündüz-Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi, Mehmet Polat-Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ömer Faruk Alişan-Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi, Yunus Emre Akdeniz-19 Mayıs Üniversitesi Uçak ve Uzay Mühendisliği, Ozan Karaaslan-MEF Üniversitesi Endüstri Mühendisliği, Serdar Aluçlu-İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) Çevre Mühendisliği, Burak Özten-İTÜ (İstanbul Teknik Üniversitesi) Maden Mühendisliği, Alper Göçer-Ankara Gazi Üniversitesi Metalurji Mühendisliği, Hakan Bozkurt-Zonguldak Kara Elmas üniversitesi Piskolojik Danışmanlık, Emine Memili-Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, İbrahim Gülsever-Malatya İnönü üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Kadir Aygün-Elazığ Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Ömer Faruk Karadağ-Elazığ Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Akın Altınörs-Elazığ Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, Ufuk Çalış-Tokat Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız