SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birçok Ülke Ordusu'ndan Fazla"

0
Güncellendi - 2018-03-11 01:41:46
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat Çelik, "Neredeyse birçok Avrupa ülkesinin ordusundan fazla özel güvenlik görevlilerimiz var." dedi.

Başkanlık tarafından Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde, "Özel Güvenlik Görevlileri Eğitim Programı" düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından slayt gösterimi yapıldı.

Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Çelik, programda yaptığı konuşmada, bu yılın başından itibaren özel güvenlik görevlilerine yönelik eğitimlerin uygulamaya konulduğunu söyledi.

Bu eğitimlerdeki beklentilerinin disiplinin sağlanması ve aidiyet duygusunun geliştirilmesi olduğunu ifade eden Çelik, "1 milyon 600 bin özel güvenlik eğitimi almış kişi var, bunlardan 1 milyon 59 bini kimlik kartı aldı. 285 bin güvenlik görevlisinden 51 bini silahla görev yapıyor. Özel güvenlik görevlileri ülkemizin sürekli gelişen bir sektörü olarak gündemindedir." diye konuştu.

Güvenlik güçlerinin tamamlayıcı hizmetini gören özel güvenlik görevlilerinin mutlaka bir eğitimden geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Çelik, "Neredeyse birçok Avrupa ülkesinin ordusundan fazla özel güvenlik görevlilerimiz var. Elbette değişen şartlara hem statülerinin belirlenmesi hem onların görev alanlarında kendilerine verilen sorumlulukların anlatılması gerekiyor." dedi.

Gaziantep, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kombi servisi (6 yıl önce)
    Allah polisimize askerimize zeval vermesin.
    0
    0
    Yanıtla