SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bire Bir Ziyaretler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 8 ay önce kurulan Toplum Destekli Polis Bürosu, 14 bin 565 esnafı tek tek ziyaret etti.

Malatya Toplum Destekli Polis Bürosu Amiri Mesut Bilgeç, Malatya'da Nisan 2007 tarihinde faaliyetlerine başladıklarını belirterek, "Bu kapsamda 8 aylık sürede 14 bin 565 esnafı tek tek ziyaret ettik. Düzenlenen 131 toplantıda 4 bin 246 kişiye Toplum Destekli Polisi anlattık. Vatandaşları güvenlik konularında aydınlatmak amacıyla hazırlanan 39 bin adet el broşürün dağıtımını gerçekleştirdik" dedi

Bilgeç, okullarda yaptıkları 40 toplantıda 4 bin 604 kişiye Toplum Destekli Polisi ve genel güvenlik önlemleri ile ilgili bilgiler aktardıklarını anlatarak, "Düzenlemiş olduğumuz çeşitli spor faaliyetlerine 300 kişi katılmıştır. Güvenlik kalitesini düşüren her türlü sosyal düzensizlik görüldüğünde 155 aranmalı. İşyerlerine ve evlere alarm ve kamera kayıt sistemi taktırılmalı. binaların giriş kapıları ile evlerin balkonlarına ve işyerlerinin önlerine fotoselli lambalar takılmalı. Özellikle yaz aylarında balkon ve pencereler açık bırakılmamalı. Sokaklarda çiklet ve mendil satan çocuklardan alışveriş yapılmaması, dilencilere para verilmemeli ve ihbar edilmeli. Bütün bu tedbirlere rağmen adli olay gerçekleşmiş ise hiç bir şeye dokunmadan 155 aramalı" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız