SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birebir Aynısını Kullanıyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:09:24
A- A+ PAYLAŞ

Savunma ve Güvenlik Destek Hizmetleri Sendikası(SAVDES-SEN) Malatya Şubesi Genel Başkanı Tuncay Cengiz’in katılımı ile açıldı. 

Saray Mahalllesi’nde gerçekleştirilen açılışta konuşan Şube Başkanı Ruhi Arslanboğa, sendikalarının Milli Savunma Bakanlığı ve Türk Silahlı Kuvvetlerinde görev yapan devlet memurlarından oluştuğunu belirterek Türkiye geneli 8 bin 5 civarındaki üyelerinin olduğunu söyledi. Sendikanın amacının Milli Savunma Bakanlığı ve Silahlı Kuvvetlerde görev yapan memurların hak arama mücadelesine yardımcı olmak olduğunu ifade eden Arslanboğa, açılışlarına katılan tüm konuklara teşekkür etti.

Daha sonra söz alan SAVDES-SEN Genel Başkanı Tuncay Cengiz ise yeni ve genç bir sendika olmalarına rağmen camianın sorunlarını çok iyi bildiklerini ve çözüm için mücadele ettiklerini söyledi. Memur sendikaları ile hükümet arasındaki zam pazarlığına da değinen Cengiz, “Bugün Memur-Sen Konfederasyonu toplu sözleşme görüşmelerini devam ettiriyor. Gelinen noktaya baktığımızda bizimle aynı hizmet kolunda bulunan sendikanın masaya getirmiş olduğu konular tamamen bizim çalıştığımız maddelerin bire bir kopyası. Bizim yaptığımız çalışmaları bile yetkili sendika alarak bire bir aynısını kullanıyor” dedi.

Sorunların çözümü noktasında başlattıkları mücadeleleri sürdüreceklerini söyleyen Cengiz, “Mali haklarla ilgili önümüzdeki 2 ay içerisinde Ankara’da bütün teşkilatlarımızla birlikte bir eylem hazırlığı içerisindeyiz. İnşallah Anıtkabir’den başlayan ve Maliye Bankalığı ile Meclise kadar devam edecek bir yürüyüş sonrası bordro yakma eylemi ve basın açıklamamız olacak. Bütün sıkıntılarımızı mali açıdan yaşadığımız problemlerimizi taleplerimizi burada eylem planı içerisinde gerçekleştireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız