SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birer Birer Tamamlanıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Kentin daha güzel bir görünüme kavuşturulması amacıyla belediyece sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Malatya Belediyesi'nden konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, şehrimizin daha güzel bir görünüme kavuşturulması ve daha yaşanılabilir bir hale getirilmesi amacıyla sürdürülen çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları birer birer tamamlanmaya başladı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, şehrimizin değişik yerlerinde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü belirtilerek, 2. Ordu İnönü Kışlası ile Devlet Hastanesi arasındaki caddede yeni renkli taşlarla kaldırım düzenleme çalışmasının büyük oranda tamamlandığı, kaldırım düzenleme çalışmasının ardından da yolun asfaltlanacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, PTT Caddesi girişinde Osmanlı Mimarisi ile yapılan ve geçtiğimiz günlerde hizmete giren çeşmenin ardından, yine Selçuklu Mimarisi ile yapılan Saat Kulesinin de bitme aşamasına getirildiği, önümüzdeki günlerde de hizmete gireceği ifade edildi.

Açıklamada, Malatya’nın daha yaşanılabilir bir kent olması amacıyla Proje Geliştirme Birimi tarafından da proje çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğü, bu projelerden bazılarının bitme aşamasına getirildiği, bazı projelerin ihale aşamasında olduğu, bazı projelerle ilgili detay çizimlerin devam ettiği bildirildi.

Söğütlü Camii Çevre Düzenleme Projesi’nin 20-30 Haziran tarihleri arasında ihaleye çıkarılacağı belirtilen açıklamada; Yeşiltepe Semt Konağı’nın ihale edildiği ve ihalenin karar aşamasında olduğu, Temelli Pasajı üstünün polikarbon malzeme ile kapatılması işinin ise ihale edildiği ve çalışmalara başlandığı belirtildi.

Ayrıca, Çöşnük Mahallesi Bölge Parkı projesinin tamamlandığı; Yeni Nikah Salonu, İnönü Mahallesi Bölge Parkı ile Yaşam ve Spor Merkezi projelerinin de bitme aşamasına getirildiği, çalışmaların aralıksız devam ettiği ifade edildi. "

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız