SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bireysel Hatadan Yenildik'

A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu karşılaşmasında Yeni Malatya Spor, deplasmanda Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor.

Karşılaşma sonrası bir açıklamada bulunan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, takımın performansının kendilerini çok memnun ettiğini söyledi. Katipoğlu, Gençlerbirliği karşısında takımın iyi mücadele ettiğini, ancak şanssız şekilde mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını kaydederek, "Gençlerbirliği karşılaşmasında, Fenerbahçe maçındaki kadrodan sadece Adem oynadı. Bireysel hatadan bir gol yedik ve neticede de 2-0 mağlup olduk. Ancak takımımız çok iyi mücadele etti. Bunun yanında
oynamayan arkadaşlarımızda görev verildiği takdirde hazır olduklarını gösterdiler. Buda bizi çok mutlu etti. Bizim için lig daha büyük önem taşıyor. İnşallah ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaparak, yolumuza en iyi şekilde devam edeceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Vedat İnceefe de, maça iyi başladıklarını dile getirerek, 'Çok fazla forma şansı bulamayan Oyuncularımıza fırsat verdik. Bizim mücadelemiz ligde play-off a kalabilmek. Genel olarak iyi mücadele ettiğimizi söyleyebilirim.' diye konuştu.

Sarı kırmızılı Oyunculardan Hüseyin Kar ile Oyuna sonradan dahil olan Gür Ege Gürel, ilk yarıda iyi bir performans sergilediklerini, Gençlerbirliği'ne ligde ve kupada başarılar dileyerek bundan sonraki süreçte önlerine bakacaklarını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız