SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bireysel Hatalar Yüzünden..'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda Tarsus İdmanyurduspor'a 2-0 mağlup olan Malatyaspor'da Teknik Sorumlu Hasan Koç, bireysel hatalar nedeniyle karşılaşmayı kaybettiklerini söyledi.

Koç, müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, "Tarsus İdmanyurduspor 4 maçlık iyi bir periyot yakalamıştı ve bu maçta da bunu devam ettirmek istiyordu. Biz de bunun biliciyle hazırlandık. Oyuna da iyi başladık ama bireysel hatadan dolayı ilk golü kalemizde gördük. Rakibimizden bir oyuncunun kırmızı kart görmesiyle oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarı oyunu toparladık ve rakip kalede gol bulmaya çalıştık. Mert ile yararlanamadığımız gol pozisyonunun ardından kalemizde ikinci golü gördük. 2-0 mağlup olduk,
üzgünüz" dedi.

Takımın orta saha oyuncusu Buğra Dinler ise, "Adana Demirspor maçında da iyi oynadık bireysel hatadan goller yedik. Tarsus İdmanyurduspor karşısında iyi oynayıp, puan almak istiyorduk ama olmadı" diye konuştu.

Defans oyuncusu Murat Avcu ise, yenildikleri için üzgün olduklarını ifade ederek, "Maçta elimizden geleni yaptık ama diğer maçlara göre çok tutuktuk, istediğimizi alamadık" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız