SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bireysel Hatalar Yüzünden'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor'da, kendi sahasında Elazığspor'a yenilmenin üzüntüsü yaşanıyor.

Ligin 11. haftasında düşme korkusu yaşayan Elazığspor'u sahasında ağırlayan sarı kırmızılı takım 2-0 mağlup olurken, genç futbolcuların alınan yenilgi sonrası morallerinin bozuk olduğu belirtildi.

Takımın genç orta saha oyuncusu Buğra Dinler, "Elazığspor, düşme potasında bulunuyor. Bu nedenle bu maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Sahada istediğimizi yapamadık. Kalemizde erken bir gol gördük. Bireysel hatalardan 2 gol yedik ve mağlup olduk. Üzgünüz" dedi.

Takımın defans oyuncusu Mustafa Aslan ise, aşırı motivasyonun kendilerini olumsuz etkilediğini ifade ederek, "Elazığspor bizden daha tecrübeli bir takım. Maç içerisinde buldukları pozisyonları da iyi değerlendirdiler. Biz de pozisyona girdik ama değerlendiremedik" diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takım ligin 12. haftasında Belediye Vanspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin 13. haftasında Kahramanmaraşspor'u sahasında ağırlayacak olan sarı kırmızılı takım, 14. hafta da Adana Demirspor ile deplasmanda karşılaşacak. 15. hafta mücadelesinde kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu'nu ağırlayacak olan Malatyaspor, 16. hafta da Mardinspor deplasmanına gidecek. 17. haftayı bay geçirecek olan Malatyaspor ligin son haftasında Diyarbakır DİSKİSpor'u sahasında konuk edecek ve sezonu bitirecek.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız