SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bireysel Hataların Cezasını Çektik"

0
Güncellendi - 2018-03-19 01:19:15
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, bireysel yaptıkları hataların cezasını çektiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 4-1 mağlup olan Evkur Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Erol Bulut, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Kalemizdeki ilk pozisyon penaltı pozisyonu. 1-1'i yakaladıktan sonra ikinci yarıya ise maçı kazanmak düşüncesiyle sahaya çıktık. Yaptığımız bireysel hatalardan dolayı Trabzonspor'a maçı hediye ettik. Rakip pozisyonları iyi değerlendirdi. Maalesef 4-1 mağlup olduk. Kompakt ve agresif oynama isteğimizi ikinci yarıda hiç gerçekleştiremedik. Uzak ve kopuk oynadık. Bireysel hatalar çok yaptık. Bireysel anlamda iyi olan rakibe karşı bireysel hatalar yaparsanız cezasını çekiyorsunuz" dedi.

Çalımbay; "Çok iyi oynadık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Evkur Yeni Malatyaspor karşısında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirterek, hedeflerinin ilk 5 içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

Trabzonspor evinde 2018 yılındaki ilk galibiyetini Evkur Yeni Malatyaspor'u 4-1 mağlup ederek aldı. 4. maçtır sahasında kazanamayan bordo-mavililer rakibini Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Onazi'nin attığı gollerle yenmeyi başardı. Maçın ardından basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz haftada Teleset Mobilya Akhisarspor karşısında galibiyeti hak ederek aldıklarını belirterek, "Bu maçta da ilk yarıyı saymıyoruz ama ikinci yarı aynı Akhisarspor maçı bütünü gibi çok iyi oynadık. İlk yarı kötü oynadık, istediğimiz şeyleri yapamadık. Malatya da iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu, her an oyunun kaderini değiştirecek oyunculara sahip. İkinci yarı taktik oyuncu değişikliği yapmamız olumlu şekilde yansıdı. Bizim bu maçı kesinlikle kazanmamız gerekiyordu. Elimizdeki ne kadar risk varsa hepsini kullanmaya çalıştık. Zaman zaman bazı arkadaşlardan istediğimiz verimi alamadık ama ikinci golden sonra takıma güven geldi ve çok iyi oynadılar. Hak ettiğimiz galibiyet aldık. Önümüzde kritik maçlar var. Galatasaray maçıyla başlayacağız. Milli maç arasını inşallah iyi değerlendireceğiz. 4 oyuncu arkadaşımızın milli takıma gitmesi nedeniyle çok mutluyuz. İnşallah orada da başarılı olurlar. Aldığımız galibiyet bizim için çok çok önemli. Kalan maçları iyi şekilde bitirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

Trabzonspor'a geldikleri günden beri hep hedeflerin üstüne çıkmaya çalıştıklarını belirten Çalımbay, "Buraya geldiğimizden beri hep hedeflerin üstüne çıkmaya çalışıyoruz. Baktığınızda durumumuz iyi ama oynayacak zor maçlar var. Galatasaray maçından mutlaka iyi şekilde dönmemiz gerekiyor. Aşağıya baktığınızda hepsi birbirine yakın. Maç maç bakıyoruz. Bütün maçlarımızı kazanmaya çalışacağız. Takımıma inanıyorum. Trabzonspor’un hedefi tabii ki bitmez. Şu andaki hedefi de ilk 5’in içerisinde yer almak” ifadelerini kullandı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

43 yorum yapılmış

  • bedir44 (6 yıl önce)
    Bilet fiyaskosundan sonra herkesin morali bozuldu..Kaybettiğimiz takımlar Fener ve Trabzon..ikisi de büyük takım..mağlubiyet olabilir..34 puana Erol hocayla geldik..başarılı olduğu açıktır..Gençlerbirliği maçında stad tamamen doldurulup herkese (özellikle yönetime) Şanlı taraftarın gücü gösterilmelidir. Bu takım birine ait değildir. Malatyalılara aittir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Baba44 (6 yıl önce)
    Bugüne kadar hiç bir maçı kaçırmadan ya stadda ya evde digitürkte izledim ama Trabzon maçınını bir saniye bile izlemedim özetine bile bakmadım.Geçen haftaki maçtan sonra hevesimiz kalmadı buna sebep olanlar utansın.Şu bilinsin ki Malatyaspor sayesinde büyüyenler kendilerini Malatyadan ve Malatyaspor dan büyük sananlar hüsrana uğrayacaklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (6 yıl önce)
    Hocam senin futbolcular sahte koşu yapıyor sadık,sissko, Murat macabak koşu boş rakibi takip etmiyorlar neden acaba
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Eğer bu hafta gençlerbirliğini yenmesek çanlar bizim için çalar camiye de malatya için dua etmeye gideriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Köse (6 yıl önce)
    Arkadaşlar 34 puan olunca ligde kaldıklarını sanıyorlar halbuki zor maçlar yeni başlıyor acilen en az 2 yada 3 galibiyet lazım yoksa en büyük düşme adayı malatyapordur.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (6 yıl önce)
    Aykut'un Valbuane'ya yaptığını Erol Hoca Barazite'ye yapıyor, yazıktır, günahtır, yerine oynattığı adam(lar) topçu olsa gam yemeyecem...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    AYRICA, DİKKAT ETTİĞİM BİR HUSUSU DAHA PAYLAŞMAK İSTİYORUM! BAKIN GEÇEN HAFTA İÇİNDE A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU AÇIKLANDI VE UZUN ZAMANDIR YEREL MEDYA VE BAZI TARAFTARLARIN POHPOHLAMASI NETİCESİNDE KENDİLERİNDE BİR KERAMET OLDUĞUNU ZANNEDEN KALECİ ERTAÇ EFENDİ İLE BONUS KAFA SADIK KADROYA ALINMAYINCA RESMEN TAKIMIMIZA İHANET EDERCESİNE SAHADA SPOR AHLAKINA YAKIŞMAYAN MÜCADELE İÇERİSİNE GİRMEYE BAŞLADILAR! SANKİ MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILMAYIŞLARININ İNTİKAMINI MALATYASPORDAN ÇIKARTMAYA ÇALIŞIYORLAR! ERTAÇ EFENDİ İLGİNÇ BİR ŞEKİLDE AYNEN SEZON BAŞINDAKİ HALİNE DÖNDÜ! KALEYE HER GELEN TOPU ANLAMSIZCA İÇERİ ALMAYA BAŞLADI! SADIK DA AYNI ŞEKİLDE LİGİN BAŞINDA OLDUĞU GİBİ PATLAMAYA HAZIR BOMBA GİBİ HER POZİSYONDA BİZİ YAKMAYA TAKIMA ZARAR VERMEYE HER AN HAZIR BİR GÖRÜNTÜ ÇİZMEYE BAŞLADI! DİKKAT EDİN YEDİĞİMİZ PENALTI GOLLERİNDE HEP BAŞ ROLDE SADIK EFENDİ VAR! BAKIN BEYLER İYİ DİNLEYİN! BURASI MALATYA! BİZ NE FUTBOLCULAR GÖRDÜK SİZE SIRA GELENE KADAR GÜN AKŞAM OLUR! BURASI 3 BÜYÜKLERİN DAHA YAKIN ZAMANDA YAPMAYA BAŞLADIKLARI ÜST DÜZEY FUTBOLCU TRANSFERLERİNE BİZ MALATYA OLARAK BUNDAN 30 SENE ÖNCE BREZİLYA MİLLİ TAKIMINDA DİREKT OYNAYAN OYUNCULARI GETİRMİŞ VE BÜTÜN TÜRKİYE'YE İZLETTİRMİŞ BİR MEMLEKETİZ! YANİ SİZLERDEN ÖNCE BU ŞEHİRE KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ? SİZ KİM OLUYORSUNUZ DA TAKIMI SABOTE ETMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ? SİZİN CÜRÜMÜNÜZ NE? KENDİNİZİ NE ZANNEDİYORSUNUZ? NE YAPMAYA ÇALIŞIYORTSUNUZ? SİZİN ÇAPINIZ GÜCÜNÜZ KAPASİTENİZ MALATYA'YA İHANET ETMEYE YETERMİ? AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN VE HER ŞEYİNİZİ BORÇLU OLDUĞUNUZ VE SİZİ SİZ YAPAN MALATYASPORA HAİNLİK YAPMAKTAN VAZGEÇİN VE ALDIĞINIZ PARAYI HELAL ETTİREREK ADAM GİBİ FUTBOLUNUZU OYNAYIN ONA GÖRE AYAĞINIZI DENK ALIN AKILLI OLUN AKILLI...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    EVET GAYET DOĞRU EROL HOCA! ZAMAN ZAMAN BAZI FUTBOLCULARIMIZIN BİREYSEL HATALARINA ŞAHİT OLUYORUZ! AMA HOCA SENİN DE BİREYSEL HATALARIN YOKMU? HEMDE EN UZUN SÜRELİ VE DEVAMLI AYNI HUSUSTA BİREYSEL HATALARIN VAR! MESELA BUNLARDAN EN ÖNEMLİSİ EMMANUEL DENİNG ADLI BİR FORVET OYUNCUMUZ VAR AMA NE GARİPTİR Kİ BU ADAMI HAFTALARDIR OYNATMAMAK İÇİN İNAT EDİYORSUN SEBEBİ NE ACABA? AYRICA AYTAÇ KARA TRABZONSPORDAN KİRALIK ALDIĞIMIZ BİR OYUNCUMUZ YANİ SEZON SONUNDA TEKRAR TRABZONA DÖNECEK AMA SEN BU AYTAÇ KARAYI MAÇIN DAHA 36. DAKİKASINDA ÇOKTA KÖTÜ DEĞİLKEN VE SAHADA İSTEKLİ VE YÜREKLİ OYUNUYLA OYNADIĞI HALDE ERKENDEN OYUNDAN ÇIKARTIP ADAMIN HIRSINI VE İSTEĞİNİ KIRIYORSUN! DENİNG İSE HAFTALARDIR KÜSTÜRÜLMÜŞ VAZİYETTE! SENDEKİ BU İNADIN SEBEBİ NEDİR MERAK EDİYORUM? BİREYSEL HATALARIN YOKMU SANKİ? ELBETTE VAR. PEKİ SENİ SAHA DIŞINA KİM ATACAK! SEN DÖRT DÖRTLÜK MÜSÜN???
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    Görüyorsunuz anlatmama gerek yok şarıl şarıl (espiri bir yana karamsar olmayalım bu kadarda arkadaşlar) ligde kalacağız Allahın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Maalesef Trabzon'a defansın yaptığı hata yüzünden yenildik özellikle sadigin buraki kaçırması büyük hataydı aytaçin yaptığı saygısızlık ise affedilmesi ceza verilmeli Erol hocamızı eleştiren arkadaşlar elinizdeki malzeme maalesef bu hocamız şapkadan tavşan çıkarmaya çalışıyor transfer edilen oyunculara bakın hele devre arasında alınanlar tam bir fiyasko başta sayın Ali ravcinin beyefendi den ve transfer komitesinden bunların hesabı sorulması neden bu kadar kötü transfer yapıldığına dair devre arasında kendini kanıtlamış Karabüksporda oynayan bir seleznov ve diğer oyuncular neden transfer edilmesi anlamış değilim transferin son günü alınan oyunculara bakınız yazık takımın paraları maalesef çarçur edilmiş başkan şapkasını önüne koyup düşünmeli ve yeni sezonda başta ravcinin olmak üzere ekibi değiştirmeli bundan sonraki maçlarda takımımız için hayırlı olması dileğiyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatyasporlu (6 yıl önce)
    1- Karşınızdaki Karabük değil, Trabzonspor. 2- Hocanın dediği gibi bariz bireysel hatalar var. 3- Birkaç maç kaybetmeyle takıma saldırmayın. 4- Erol Hoca işini iyi yapıyor. 5- Sabırlı olmayı öğrenmeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (6 yıl önce)
    Vallahi Adem kıvırıyor,top mop oynamıyor,bir sezondur ne yaptı bu boyalı adam,Trabzona karşı aslında çok iyiydik,Bireysel hatalar bizi yaktı biz Trabzondan iyiydik sadık çıkmamalıydı
    0
    0
    Yanıtla
  • nüvit (6 yıl önce)
    hocam lütfen en kısa sürede eski sistemine dön lütfen,mevcut kadro ile diğer oyunları oynayamayız.En az iki maç alman lazım,alttakiler puan almaya başladı selamlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Bu yönetimin bir örneği daha yok. Aldıkları amatörce bir karar yüzünden takımı ne hale getirdiler. Gençlerbirliği maçınada gelmiyoruz. Fedakarlık istemiştiniz ya alın size fedakarlık. Fener maçına gelen gizli fenerliler kurtarsın sizi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Superlikte kalmak,icin,9 puana,ihtiyac var
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferid (6 yıl önce)
    Erol hoca gelecek senenin taktiklerini deniyor ona gore oyuncular kalip veya gidecek 4 5 1 den 3 5 2 taktiğiyle oynadi hoca bu sistemi oturmaya calişiyor başakşehir gibi ama bu oyuncularla olmaz sadik burağı kacirdi kaleci gelene gecdedi,gilberto lig bitiminde gol atacak dori hangi takim yararina oynuyor oda bellideğil bu iki oyuncu takima fayda icin alindi ama faydadan çok zarar veriyor guzel transfer yapmışlar herzamanki gibi transferde son dakikaya kadar iyi araştirmişlar tebrikler? Futbol oteritelerini düşmesini bekledigi malatya düsmemeyi garantilemeden taktik degiştirmesi yanliş düşersek 10,15 sene yine cikamayiz bu lige teknik direktörlerin gelmek istemedigi malatya bu adem aytac, kaleci,sadik,dori,giba,dia,barazit,diallo,fornel,eren,buğra bu oyuncularin hepsi gonderilmeli botaib,cabeka,sisokka.azubuke,perare kalabilir?
    0
    0
    Yanıtla
  • futbol sever (6 yıl önce)
    2 haftadır 3 savunmaya döndün hocam 2 macta da yanlış sistemle oynattınız takımı zorlu fikstür bizi bekliyo işallah sorun yaşamadan ligi iyi bir yerde bitiririz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (6 yıl önce)
    AYTAC Trabzonsporun Futbolcu su niye Oynatiyon?Barazite oyuna koyman gerek.Bu Macta yanlis 11 hatali sin Erol Hocam
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam İÇİN (6 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Ne alaka ! Aytaç gibi bir hırslı mücadeleci oyuncu çıkmaması gerekirdi. Pereria niye ilk 11 de yok.Gilberto o kadar para veriliyorsa neden hiç ilk 11 de başlamıyor. Ayrıca 2-1 yenilgi sonrası bari 3 ü 4 ü yememeye gayret göster. Hocanın bir bildiği vardır diyelim artık . Hayırlısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    Doria oynamaz barazite oynardi bu macta perera ve dening oyanrdi. Khalid cikmazdi bugra hic bisey yapamadi. Adem hep bencil oynuyor yedek birakilmali en onemlisi genclerbirligi ve alanya maci kesin alinmali
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Adilspor u ve çakma takımı izlemeye gitmiyicem maçı izledim hiç üzülmedim benim aşkım Amatöre o da Gerçek Malatya spor ama bu takımda yanlış yönetiliyor başta başkanı sonra iki maçta saçmalayan teknik direktör var barazet e pereria ya şans verme böyle devam et hoca adem büyük sahada geziyor top gelsin bana pas atılsın oynayayım olmaz en başta da 3 stoper anlayışından bir an önce vazgeçmelisin ilk işin 11 e pereria yı almak olsun sağ açığaa
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan aydın (6 yıl önce)
    EROL HOCA 25 HAFTADA EKİBİN VE FUTBOLCULARIN DİŞLERİYLE TIRNAĞIYLA KİMLİKLİ BİR TAKIM YARATTINIZ TAKDİR ETTİK AMA FENER MAÇI VE TRABZON MAÇI SADECE SENİN HATALARINLA VERİLDİ TAKDİR EDENİN ELEŞTİRİSİNİ DE SAYGIYLA KARŞILARSIN VE AYKUT HOCA YANLIŞILIĞINDAN VAZGEÇER FUUTBOLCULAR ARASINDA ADALETLİ DAVRANIRSIN.2 HAFTA ÖNCESİNİN ESKİ EROL HOCA ESKİ MALATYASPORUNU GÖSTER BİZE HATANDAN YOL YAKINKEN DÖN ÖNÜNDE DAHA UZUN BİR TEKNİK DİREKTÖRLÜK HAYATIN VAR KENDİNE DE MALATYASPORADA BU SEYRCİYEDE YAZIK ETME.TAKDİR ETMEK İSTİYORUZ SENİ ELEŞTİRMEK DEĞİL
    0
    0
    Yanıtla
  • Ümit Coşkun (6 yıl önce)hakan aydın isimli kullanıcı yorumuna
    Hepsine katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Ertaç bize güzel maçlar getirdi ama maç kurtaracak kaleci değil. Kreatif orta sahamız yok, kanatlar iyi değil. Takımı güzel yayamazsak,çok kolay kontra yiyoruz. Giba bu takımda santrafor oynayamaz. Aslında düşmezsek, bir kaç küçük dokunuşla takım ayağa kalkar. Her ne pahasına olursa olsun, gerekirse sözleşmelerin tamamını ödeyerek oynamayan yabancılardan kurtulmamız lazım. Çünkü onların aldıkları garanti para, onların dörtte birine oynayan oyuncularımızı bozuyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Rüya bitti, hedefe girdik. İki hafta önce 13 puan olan fark, 7 puana indi, Son iki maç maalesef bizi bu günlere getiren Erol hocanın hatasıyla, ayağının yerden kesilmesiyle oldu. Rakibi oynatmamak üzerine kurulu başarılı bir sistemi değiştirerek, oynayan takıma dönüştürmeye çalıştı, geriye düşünce skoru değiştirmek için forvet almak, hatta stoperi forvetle değişmek, her takım için facia olur. Haddimizi bilerek oynamamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (6 yıl önce)
    Bireysel hataların bir numarası Erol Bulut'un hatasıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (6 yıl önce)
    erol hoca barazite, dening yedek bekletir oynatmazsan sen daha çok çekersin be
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın Gökalp (6 yıl önce)
    Gençlerbirliği maçı alınsın bize yeter gibi..4-1 çok ağır oldu neyse
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Bundan sonra yorum Yoktur yorumlari yonetim Yapsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mayer (6 yıl önce)
    Bu kafayla zor maç kazanırsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Hocam kadro ile çok oynuyorsun.Adam iki penaltı yaptırdı.Çok ağır illede oynatacam diye bir kural mı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (6 yıl önce)
    Alt sıralarda bulunan takımlar kazanmaya başladı. Bu nedenle gençlerbirliği maçını kesinlikle kazanmamız lazım. Başka yolu yoktur. Yönetimin aklını başına alması lazım hemen takıma müdahale edip kendine getirmesi gerekir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Engin g (6 yıl önce)
    Daha bu eyi günlerin erol hoca yarin seninde kuyunu kazarlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Onur (6 yıl önce)
    Hocam ne olursun eski kadroyu oynat doria olmasın orta saha da berk e şans ver
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkerim (6 yıl önce)
    yorum yok. devamsızlar.... Ben daha bir şey demiyeceğim.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakır (6 yıl önce)
    Hocam takım yenerde yenilirde ama 4 gol nedir ya.Malstyaspora yakışmadı bu mağlubiyet.Biz zaten puan getirmenize pek ihtimal vermiyorduk ama bu şekilde yenilgiyi hiç beklemiyorduk.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • HS (6 yıl önce)
    Size güveniyoruz hocam.Bu takım herşeye rağmen ligde kalmalı.Erol Bulut bunu başaracak...
    0
    0
    Yanıtla
  • HS (6 yıl önce)
    Hocam Gilberto neden 11 de başlamıyor?Bir maçta 11 de şans verin ilerde boutalip ve Gilberto ile... 4+4+2 sistemde denemekte fayda var...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahattin (6 yıl önce)
    Erol Hoca 34 puanı görünce tehlikeyi atlatığını düşündü sistem değişikliğine gidince takım dağıldı iki haftada iki mağlubiyet!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Misafir 44001 (6 yıl önce)
    Son 2 haftadır takımımız kalecisinin yetersiz olduğunu gördük bence maçlara konsantrasyonu eksik cikiyor. Seneye iyi bir kaleci transferi lazim. Inşallah yönetim görüyordur atıcın, tutucun iyi olacak...
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    geçen hafta maça gelemeyenlerin ahı tutmuştur hocam senin bir suçun yok baştacısın inşallah gençlerbirliği alanya ve akhisar maçlarını alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet DEMİR (6 yıl önce)
    Bakalim Genclerbirligi macini kac kisi izleyecek Adilsporu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya kolik (6 yıl önce)
    Hocam Aytac çıkarmayla çok güzel yaptın yönetim Aytaç’ı kadro dışı bırak sen kimsin hocana karşı geliyorsun
    0
    0
    Yanıtla