SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Aday, Diğeri Değil

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesi, Şubat ayında Olağan Genel Kurulunu yapacak. 9 yıldır dernek başkanlığını yürüten Mehmet İncebay (soldaki) yeniden aday olmayacağını söylerken, Klasman Gözlemcisi Mesut Aslangiray (sağdaki) adaylığını açıkladı.

Dernek binasında yapılan basın toplantısıyla karar kamuoyuna duyurulurken, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Malatya Şubesi Başkanı Mehmet İncebay, “9 yıllık başkanlığım süresince Malatya hakemliğine hizmet etmeye çalıştım” dedi.

İncebay, bayrak yarışını bundan sonra daha da ileriye taşıyacak bir yönetime devretme kararı aldıklarını belirterek, “Bu bir hizmet ve bayrak yarışıydı. Biz bayrağı buralara kadar getirdik. Bundan sonra bu hizmeti daha da ileriye götürecek bir yönetime görevimizi bırakıyoruz. Biz aldığımız ortak karar ile Mesut Aslangiray’ın aday olmasını istedik” dedi.

Klasman gözlemcisi Mesut Aslangiray ise, Şubat ayı içerisinde yapılacak olan genel kurul’da hakem camiasının da desteğiyle aday olduklarını kaydederek, “Ben 22 yıldır hakem camiasına faal olarak hizmet vermekteyim. Şuan da klasman gözlemcisi olarak görevimi sürdürüyorum. Ben arkadaşlarımızın verdiği hizmetleri daha da ileriye taşımak için bu göreve talip olduğumu açıklıyorum” şeklinde konuştu.

Aslangiray, camia içerisinde birlik ve beraberliğin bölünmeye çalışıldığını ifade eden Aslangiray, “Demokratik bir ortamda yapılması gereken bu seçimle ilgili hoş olmayan durumlar var. Hakemlere maç vermeme ve hakemliği bıraktırma gibi baskıların ne denli gerçek olduğunu kamuoyuna göstereceğiz. Biz birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için elimizden geleni yapacağız. Malatya’da hakemlerin birlik ve beraberliğini de böylece göstereceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız