SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Aralıklarla Açık, Diğeri Yakın Zamanda!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Kız Meslek Lisesi ile Sıtmapınarı kavşaklarında yaptırılan araç alt geçitlerinin asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. Sıtmapınarı geçidinin "aralıklı" olarak trafiğe açıldığı, Kız Meslek Lisesi kavşağındaki geçidin ise "kısa zamanda" hizmete gireceği belediyece açıklandı.

Malatya Belediyesi tarafından, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu gidermek amacıyla yaptırılan Sıtmapınarı ve Emeksiz (Kız Meslek Lisesi) kavşaklarında araç alt geçidinde çalışmalar son aşamaya getirildiği bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Belediye'den yayınlanan bültende özetle şöyle denildi:

"..Sıtmapınarı araç alt geçidi aralıklarla trafiğe açılırken, Emeksiz alt geçidinin ise yakın bir zamanda trafiğe açılması hedefleniyor.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, aralıklı olarak hizmet vermeye başlayan Sıtmapınarı araç alt geçidinden sonra, Emeksiz araç alt geçidinde de çalışmaların son aşamaya getirildiği, alt geçidin elektrik tesisatının tamamlandığı ve 21 Şubat Salı günü de asfaltlamasının yapıldığı belirtildi.

Emeksiz alt geçidinde sürdürülen asfalt çalışmalarını yakından takip eden vatandaşlar, yaptıkları açıklamalarda, çalışmaların bitme aşamasına getirilmesinden büyük memnunluk duyduklarını belirttiler.."

FOTOĞRAF: Kız Meslek Lisesi Kavşağı alt geçidinin Turgut Temelli Caddesi'nden Milli Egemenlik Caddesi yönüne girişi ve geçiş tüneli..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız