SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Bitti Diğeri Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:04:07
Biri Bitti Diğeri Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Okul Sporları Federasyonu'nca düzenlenen Okullararası Küçükler Basketbol Malatya Grup Birinciliği sona erdi. 

Ankara, Hatay, Samsun, Adıyaman, Elazığ, Giresun, Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Antalya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerinden toplam 20 okulun katıldığı grup birinciliğinde müsabakalar, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı. 

Küçük erkeklerde Ankara Özel Nurettin Topçu İlkokulu, Samsun Atakum Özel Ezgililer İlkokulu ve Kahramanmaraş Kahraman Kent İlkokulu, gruplarında ilk sırayı aldı. 

Küçük kızlarda ise Malatya Konak İlkokulu, Kahramanmaraş Türk Telekom İlkokulu ve Samsun İlkadım İstiklal İlkokulu, gruplarını ilk sırada tamamladı. 

Dereceye giren takımlara kupaları verildi. 

-Nike Premier Cup U 15 Türkiye Şampiyonası- 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun koordinatörlüğünde Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği ve Nike Firması tarafından düzenlenen Nike Premier Cup U 15 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Malatya Grup Müsabakaları başladı. 

Müsabakalara, Adıyaman, Elazığ, Şanlıurfa ve Erzincan illerinden takımlar katıldı. Yeşiltepe Stadı'nda oynanan karşılaşmalarda ilk gün alınan sonuçlar şöyle: 

Şanlıurfaspor - Adıyaman Belediyespor............: 4-0 

Sanica Boru Elazığspor - Erzincan Belediyespor...: 4-0 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız