SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri de 'Kendi Senaryosunu' Vaadetti!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Öğrenci Meclisi'nin 5 üyesi için yapılan seçimlerde öğrenciler politikacıları aratmadı.

Malatya Öğrenci Meclisi'nin 5 üyesinin belirlenmesi için Öğretmenevi'nde seçim yapıldı. Okullarda okul başkanı seçilenlerin delege olarak katılabildiği seçime toplam 124 öğrenci geldi. 5 üyenin yer alacağı Meclis seçimi için 124 delegeden 46'sı aday olduğunu açıkladı. Seçimler öncesinde her adaya 5'er dakikalık kendilerini tanıtma ve vaatlerini anlatma süresi verildi. Kürsüye gelen öğrenciler, seçilmeleri durumunda yapabilecekleri ve yapmak istedikleri projeleri anlattı.

Öğrencilerin verdiği vaat ve tespitlerinden bazıları şu şekilde:

"* Çözüm beklen en büyük sorun ezberci eğitim ve okulların önündeki şiddettir. Şiddeti engelleyeceğim.

* İl temsilciliği sorumluluk, öz güven ve çok çalışmayı gerektirir. Bunların hepsi de bende var.

* Arabesk bir hayatın örnek alınması, medeni olmanın yerine sokak kültürüne meyil etmenin modalaşması hepimizin geleceğini yakından ilgilendiriyor.

* Bana oy vererek seçerseniz faydalı şeyler yapma imkanı bulacağım.

* Kendime çok güveniyorum. karalıyım, kararlı olduğum için de başaracağıma inanıyorum. Oylarını verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.

* Ben kendim yazacağım, yöneteceğim senaryoları vaat ediyorum.

* Okullardaki şiddetin engellenmesi için elimden geleni fazlasıyla yapacağım.

* Kimileriniz okul temsilcisi seçilmek için bir çok vaatte bulundunuz. Bunların kaçı gerçekleşecek, kim bilir.

* Seçildiğim takdirde sizlere sonsuz hizmetlerimi sunacağım.

* Sizlerin sorunlarını çözebilecek kadar akıllı biriyim."

Yapılan seçim sonucunda Malatya Öğrenci Meclisi'ne; Kamber Ayhan (İmam Hatip Lisesi), Doğakan Kazan (Beydağı Anadolu Lisesi), A. Fikret Vaizoğlu (Ahmet Akıncı İlköğretim Okulu), Mustafa Sarıgül (Kubilay Lisesi), Merve Gür (Dilek Aydoğan İlköğretim Okulu) seçildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız