SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri de Malatya Midibüsü

A- A+ PAYLAŞ

Sivas'ta iki otobüs ve bir kamyonun karıştığı trafik kazasında 13 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi yaralandı. Kazada ölen ve yaralananların kimlikleri tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, Kangal İlçe girişindeki Kangal Köpeği Üretme Çiftliği yakınlarında Kaan Ünal'ın kullandığı, Kangal'dan Sivas'a yolcu taşıyan 58 ED 081 plakalı otobüs ile Sivas'tan Malatya'ya yolcu taşıyan 44 AS 033 plakalı midibüs ve Sivas'tan Kangal yönüne gitmekte olan Mehmet Emin İzci yönetimindeki kamyon hatalı sollama nedeni ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada 13 kişi hayatını kaybederken, 25 kişi de yaralandı. Yaralılar, bölgeye gönderilen ambulans ve özel otolarla Sivas'taki hastanelere kaldırılırken, hayatını kaybedenler, Kangal Sabancı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat araç trafiğine katılan Sivas-Malatya Karayolu, kazaya karışan araçların kaldırılmasından sonra tekrar trafiğe açıldı.

Kazada ölenlerin; otobüs şoförleri Kaan Ünal (58), Adnan Ceylan (44) ve Doğan Ceylan (47), yolcular Nejla Al (55), Bülent Temel, Emrah Yılmaz (42), Mehmet Kalay (52), Fahri Kara, Ali Mandı, Nurgül Kara (26), Kiraz Beçit (64), İbrahim Vahap (55) ve Cengiz Colak olduğu kaydedildi.

Bu arada, yaralılardan Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne Ercan Yıldırım (27), Selim Karataş (26), Melek Oktay (24), Şemsettin Çınar (43), Şahin Sönmez (25), Ayşe Al (35), Nazmiye Kara (57), Zübeyde Bedil (36), Sait Baygın (27), Adem Doğan (17), İhsan Yazıcı (21) isimli yaralıların götürülerek tedavi altına alındığı; Sivas Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesi'ne de Halil Bahşi, Ahmet Bahşi, Osman Oktay (32), Selma Kara (35), Gökhan Şimşek (17), İsmail Ayhan (30), Sefa Can Al (11), Ayla Gözcü (20), Döndü Baygın (55), Volkan Öydük (12), Sercan Kara (4), Velican Kara (7) isimli yolcuların kaldırıldığı öğrenildi. Pınar Ateş (17) ve Rıfat Kaya (51) isimli iki yaralı da Sivas Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Ölen yolculardan 4'ünün Malatyalı olduğu, bu yolcuların bulunduğu midibüsün bir Hekimhan firmasına ait olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız