SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Eşini, Diğeri Ağabeyini..

A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ Kürecik’te bir şahıs tartıştığı eşini av tüfeğiyle vurarak ağır yaralarken, bir başka köyde de kardeş ağabeyi vurdu.

EŞİNİ VURDU..
Akçadağ ilçesi Kürecik Köyü Karşıyaka Mahallesi’nde oturan 32 yaşındaki Ş.K. adlı şahıs ile 31 yaşındaki eşi D.K. arasında çıkan tartışma büyüdü ve Ş.K., evdeki ruhsatsız av tüfeğini eşinin bacaklarına doğru iki el ateşledi, daha sonra da 1 el cama ateş etti.

Ağır yaralanan genç kadın Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, zanlı suç delili tüfekle birlikte yakalandı.

AĞABEYE KURŞUN..
Akçadağ ilçesinin Doğanlar Köyü Çayözü mevkiinde de, 25 yaşlarındaki S.T. husumet yüzünden tartıştığı 32 yaşındaki ağabeyi İ.T.’ye av tüfeğiyle ateş açtı. İ.T., vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanırken, zanlı jandarma tarafından yakalandı.

DİĞER OLAYLAR..
Battalgazi ilçesi Ağılyazı Köyünde, 33 yaşındaki C.A., tarla faresi öldürmekte kullandığı el yapımı, av tüfeği fişeği atabilen silahla oynarken, silanın ateş alması sonucu sağ elinden yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Pütürge ilçesi Koçköy’de oturan 56 yaşlarındaki M.H.A. adlı şahıs, jandarmaya başvurarak gece saat 21.30 sıralarında evinin penceresine 5-6 el ateş edildiğini bildirdi. Jandarma evde yaptığı araştırmada 3 ayrı yerde saçma giriş yeri saptarken, evin kuzeybatısındaki telefon direğinin dibinde 3 adet boş av tüfeği fişeği buldu. Soruşturma sürüyor.

Darende ilçesinin Ağılbaşı Kasabası’nda da 44 yaşındaki A.R.M. adlı şahsın evine 02.00 sıralarında av tüfeğiyle ateş edildiği bildirildi. Jandarma tarafından, camları kırılan evin etrafında yapılan araştırmada, eve 50 kilometre mesafedeki bir bölgede 14 adet boş av tüfeği fişeğinin yanı sıra 3 adet dolu fişek bulundu. Jandarma olayın zanlısı olarak İ.K. adlı şahsı yakaladı ve evinde yapılan aramada 2 adet av tüfeği ile 28 adet fişek buldu. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız