SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Koparsa Ne Olacak?

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:24
Biri Koparsa Ne Olacak?
A- A+ PAYLAŞ

Kentin bölgelerinde rögar, yeraltı iletişim hattı kapağı, devrilen köprü korkuluklarının ilgili kurumlar tarafından bir türlü onarılmaması tepkilere neden oluyor.

KABLOLAR AÇIKTA!..

Çevreyolu Gülevler Sitesi önünde, Telekom'a ait olan ve muhtemelen şehrin doğusunun telefon, internet vb. iletişimini sağlayan yeraltı kablolarının geçtiği şebekenin uzunca süre önce kırılan kapağı onarılmadığı için, kablolar açıkta bulunuyor. Kötü niyetli ya da sorumsuz birilerinin, telleri kesmesi halinde İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Tıp Merkezi, Jandarma, Bölge Trafik başta olmak üzere birçok kurumun yanı sıra çok sayıdaki konutun iletişiminin devre dışı kalacağı, ancak ilgili kurumun bu duruma kayıtsız kaldığı öne sürülüyor.

RÖGARA ARABA DÜŞER..

Çevreyolu Çöşnük Mahallesi Güzelpınar Sokağı girişinde bulunan beton rögar kapağının dilimlerinin de kırılması nedeniyle, bir otomobilin tekerinin düşeceği kadar boşluğun ortaya çıktığı, ancak bu kapağın da MASKİ tarafından bir türlü yenilenmediği, tehlike arzettiği belirtiliyor.

KÖPRÜ KORKULUĞU YIKIK..

Cemal Gürsel Mahallesi Gönültaş Caddesi'nde, Derme Kanalı üzerinde bulunan bir köprünün korkuluğunun da yaklaşık 1.5 ay önce bir aracın çarpması sonucu yıkıldığı, ancak vatandaşların ilgili kuruluşları haberdar etmelerine rağmen bir türlü onarımının yapılmadığı belirtildi. Çevre sakinleri, zaman zaman gece meydana gelen elektrik kesintileri nedeniyle, korkuluksuz köprünün tehlike yarattığını, ayrıca kırılan demir korkuluğun birkaç kez çalınmak istendiğini, gerek Büyükşehir gerekse Yeşilyurt belediyelerine haber vermelerine karşın, konuyla ilgilenen olmadığını ifade ettiler.

Büyükşehir, ilçe belediyeleri, Telekom, FEDAŞ, MASKİ gibi kuruluşların, şebekelerini zaman zaman kontrol etmeleri gerekirken, böyle bir duyarlılık gözlenmediği belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız