SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Biri Malatya PMYO'dan Mezun

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:02:52
Biri Malatya PMYO'dan Mezun
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'den Ankara'ya gitmekte olan çevik kuvvet polislerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu şehit olan 3 polis memurunun cenazeleri, Kayseri'de düzenlenecek törenin ardından memleketlerine gönderilecek. 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü kazayla ilgili yaptığı açıklamada, ''10 Mart 2014 günü, Muş iline uçakla gitmek üzere Ankara’ya ilimizden hareket eden Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Personelini taşıyan otobüs, Kırşehir ili Mucur ilçesinde trafik kazası yapmıştır. Kazada 3 polis memuru şehit olmuştur. Yaralanan 22 polis memuru tedavi altına alınmıştır'' denildi.

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü, kazada şehit olan polis memurları ile ilgili bilgileri de paylaştı. Kazada şehit olan Abdullah Kılıç'ın, 1982 Sivas doğumlu olduğu ve 7 Mart 2011 tarihinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Kazada şehit olan polislerden Ömer Aktaş'ın, 1983 Samsun'un Çarşamba ilçesi doğumlu olduğu, 15 Nisan 2013 tarihinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı ve evli olduğu belirtildi. Diğer polis memuru Resul Erdal Aydemir'in ise 1991 yılında Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde doğduğu, Malatya Polislik Meslek Yüksek Okulu mezunu olduğu, 25 Haziran 2012 tarihinde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde göreve başladığı ve bekar olduğu ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız