SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Biri Olmadan Diğeri Olmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:39:26
A- A+ PAYLAŞ

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Malatya İl Temsilciliği’nin düzenlediği iftar yemeği geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Beylerderesi Şelale Restaurant'taki iftar programında konuşan KADEM İl Temsilcisi Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, ’’Kadının mağdur edildiği, ötekileştirildiği konularda ve alanlarda fikirsel ve eylemsel çalışmalar yaparak,  kamuoyu farkındalığı oluşturmaya ve toplumsal bilinçlenmeye katkıda bulunmaya, kadının konumunu yükseltme ve demokrasi kültürünü geliştirme yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Kadın ve erkeğin birbirini tamamladığı, rollerin adil, hakkaniyetli ve dengeli şekilde dağıtıldığı, her türlü ayrımcılığın ortadan kaldırıldığı bir düzen inşa etmeliyiz. Bunu temel meselemiz olarak görmeli ve bu doğrultuda hareket etmeliyiz. Zira Allah Kur’an-ı Kerimde kadın ile erkeğin aynı özden yaratıldığını ifade ederek birbirinin tamamlayıcısı olduğu ve biri olmadan diğerinin olmayacağı gerçeğine vurgu yapmıştır.’’dedi.

İftar sonrası Valinin eşi Ayşe Kamçı KADEM Malatya İl Temsilciliği Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u yazmış olduğu kitap dolayısı ile tebrik ederek çiçek hediye etti. Dernek ve kişisel çalışmaları dolayısı ile kendisini ve dernek üyelerini tebrik etti. Suriyeli misafirlerinde yer aldığı bu iftar dolayısı ile de ayrıca teşekkür edip dernek üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’ da bayan Kamçı’ya kitabını hediye etti.

Prof.Dr. Karabulut, Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Girişim Grubu adına Mehmet Kavuk’a Tema Vakfı tarafından adlarına dikilmiş olan 5 adet fidan sertifikasını takdim etti.

KADEM Malatya İl Temsilciliği Başkanı Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut tarafından Vali Kamçı’ya derneğin faaliyetlerine katkılarından dolayı plaket takdim edildi. Vali Kamçı burada yaptığı konuşmada “Bu güzel ramazan gününde iftarında bir aradayız, KADEM Başkanımıza ve yöneticilerine teşekkür ediyorum. Malatya’mıza güzel bir bina kazandırdılar, İnşallah başarılı çalışmalarını devam ettirirler diyor, hepinize iyi akşamlar diliyorum.” dedi.

Eşi Ayşe Kamçı ile birlikte Suriyeli misafirlerin masalarını da ziyaret ederek onlarla da sohbet eden Vali Kamçı bir süre sonra iftar programından ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız