SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birikmiş Sorunlarımız Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:40:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Avukat Bülent Tüfenkci, teşekkür ziyaretleri kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı (MTSO) ziyaret etti. 

MTSO ziyaret eden  Milletvekili Avukat Bülent Tüfenkci, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin ve Başkan Hasan Hüseyin Erkoç’un gündeminde hükümetin kurulması vardı.

Ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye teşekkür eden Başkan Hasan Hüseyin Erkoç, Tüfenkçi’nin TSO’ya yabancı bir isim olmadığını, uzun yıllar birlikte çalıştıklarını ifade etti. Erkoç, “Bundan sonra da sorunlarımızı sayın vekilimize iletmeye gayret edeceğiz. Umut ediyorum ki onun da bu noktada ciddi destekleri olacak. Malatya’yı ve Malatya’nın sorunlarını yakinen bilen bir kardeşimiz. Hükümet kurulduktan sonra Malatya için ve bizler için çok önemli bir konu noktasında Sayın Valimizin başkanlığında bir heyetle sizleri ziyaret edip, bu konuda sizlerden destek isteyeceğiz. Hep beraber istişare içerisinde ve ortak akılla Malatya’nın sorunlarını çözeceğiz. Tabi Türkiye yeni bir seçimden geçti, Türkiye’nin demokrasinin gelişmesi anlamında yüksek katılımlı bir seçim oldu. Biz iş dünyası olarak, en kısa zamanda bir hükümetin kurulmasını, iş dünyasının ve ülkemizin sorunlarının en kısa zamanda çözülmesini arzu ediyoruz. Ben tekrar ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sandıktan çıkan her sonuca AKP olarak saygı duyduklarını ifade eden Bülent Tüfenkci, “Seçimlerden önce Türkiye tek başına iktidarla buluşsun istiyorduk ama demokrasilerde sonuçları sandık belirler. Sandıktan çıkan iradeye de AK Parti olarak dün olduğu gibi bugün de saygı duyuyoruz. Sandıktan çıkan sonuç, Türkiye’nin uzlaşması ve koalisyondur. Tabi koalisyonlarda, tek başına iktidarlarda olduğu gibi bir hız beklemek çok doğru değil. Ama ortaya çıkacak koalisyonun veya çıkacak mı çıkmayacak mı o daha belli değil. Ancak gönül istiyor ki sandıktan çıkan netice tecelli etsin, siyasi partiler uzlaşsın, beyaz bir sayfa açsın. Biz AK Parti olarak, samimi davranacağız. Sadece seçime yönelik bir hükümet kurulsun istemiyoruz, biz uzun ömürlü bir hükümet kurulsun istiyoruz. Bunun için elimizden gelen gayreti de göstereceğiz” diye konuştu.

AKP olarak, Türkiye’nin hükümetsiz kalmasını istemediklerini kaydeden Milletvekili Tüfenkci, her yol denendikten sonra yapacak bir şey kalmazsa milletin hakemliğine tekrar başvurulacağını dile getirdi. Bülent Tüfenkci, “Malatya olarak da birikmiş sorunlarımız var. TSO’nun çok ciddi gayretleri var. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Sorunları çözme noktasında birlikte gayret edeceğiz. Özellikle organize sanayi bölgesinin kamulaştırmasıyla ilgili ciddi sıkıntılar var. Bu sorunların acilen çözülmesi gerekiyor. İnşallah hükümet kurulunca bu sorunları çözeceğiz. Sadece bu noktada değil, ilimizin diğer sorunlarında da başkanımız ve diğer yöneticilerle birlik içinde hareket etmeye gayret edeceğiz. İnşallah önümüzdeki bu belirsizlik kısa sürede çözülür” ifadelerine yer verdi.

"SEÇMEN UZLAŞIN MESAJI VERDİ"

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın'ı da ziyaret etti. 

Ziyaret konuşan Tüfenkci, “7 Haziran seçimlerinde sonra seçmen bize uzlaşın mesajı verdi. Bizler de sandıkta çıkan irade olması dolayısıyla büyük bir saygıyla karşıladık. Türkiye şuna alışmıştı seçimler bittikten sonra Meclis Başkanı seçilir ve hükümet kurulurdu. Ama artık koalisyonla yönetilmeye alışmamız gerektiğini de ifade ediyoruz. Koalisyonlar kolay kurulmuyor. Belli bir zaman ve uzlaşmayı gerektiriyor. Umarım en kısa zaman hükümet kurulur Türkiye eskisi gibi büyümeye devam eder" dedi.

Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın ise, "Sayın Vekilimiz İl Başkanlığı döneminde ciddi çalışmalar yapmıştı. Secim sürecinde çalmadığı kapı bırakmamıştır. Biz kendisine hakkında hayırlısını diliyoruz, umarız vekilliği döneminde Malatya'nın sorunlarını mecliste çözme adına çalışacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız