SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birileri Kaydetmiş midir Acaba?

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:12
Birileri Kaydetmiş midir Acaba?
A- A+ PAYLAŞ

Küçükçekmece’de sahne alan İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası müzikseverlere muhteşem bir gece yaşattı. Orkestra, "Malatyalıların Marşı" diye de bilinen "Malatya Malatya Bulunmaz Eşin" parçasını da seslendirdi.

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası (İDSO) Küçükçekmece Belediyesi Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde muhteşem bir konser verdi. Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği konserde, Şef Theodore Kuchar’ın yönetiminde sahne alan İDSO, Cihat Aşkın’ın solistliğinde sanatseverlerle buluştu.

BAŞKAN KARADENİZ’E TEŞEKKÜR

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz’e sanata verdiği önemden dolayı teşekkür eden solist Cihat Aşkın ve İDSO, ‘Gesi Bağları, Ezim Ezim Eziliyor Yüreğim ve Malatya Malatya Bulunmaz Eşin’ şarkılarını icra etti. Küçükçekmecelilerin klasik müziğe doyduğu gecede, katılımcılar unutamayacakları bir müzik akşamı yaşadı.

Bu arada, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilgili kuruluşların, Senfoni Orkestrası'nın seslendirdiği "Malatya Malatya Bulunmaz Eşin" parçasıyla ilgili ses ve görüntü kaydını edinmesi gerektiği ifade ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız