SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birileri Yüzünden Bu Hale Geldi'

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:21:16
'Birileri Yüzünden Bu Hale Geldi'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Malatyaspor’da, Kulüp Başkanı Bülent Kapkıner, Malatyaspor kamu davasını yakından takip ettiklerini kaydederek, davada ceza alacaklar hakkında yasal süreci başlatacaklarını söyledi.

Yeşiltepe’de bulunan Malatyaspor Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Kapkıner, Malatyaspor kamu davası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Dava sürecini yakından takip ettiklerini kaydeden Kapkıner, “Malatyaspor Kamu Davası devam ediyor. 19 Temmuz’da da duruşmaya devam edildi ve sanıkların ifadeleri alındı. Malatyaspor’un haysiyeti ve şerefi olmuş bu davanın her anlamda takipçisiyiz. Dava, 25 Ekim’e ertelendi. Aslında davayla ilgili konuşulacak çok şey var ama yargı sürecinde bunun doğru olmayacağı kanaatindeyiz. Malatyaspor Kamu Davası ile ilgili iddianame internette vardır. İddianameyi okuyanlar, davayla ilgili bilgi sahibi olabilirler. Bu davanın peşindeyiz ve yakından takip ediyoruz. Malatyaspor’un menfaatini korumak durumundayız. 25 Ekim’deki davaya yönetim kurulu üyelerimizle birlikte katılacağız. Malatyaspor’un emeğini ve menfaatlerini kötüye kullanan varsa ceza alacaktır. Bizde ceza alanlar hakkında dava açacağız” dedi.

Kapkıner, Malatyaspor’un haklarının tazmin edilmesi için çalıştıklarını ifade ederek, “Malatyaspor 2006 yılında Süper Ligde oynarken, 2011 yılında amatör kümeye düşmüştür. Birilerinin yüzünden Malatyaspor bu duruma gelmiştir. Malatyaspor’un yine bu insanlar tarafından büyük maddi kayıplara uğratıldığını düşünüyoruz. Bunların tazmin edilmesi en büyük umudumuzdur” diye konuştu.

Yeni sezona hazırlıkları için çalışmalara başladıklarını ve bayram sonrası takımın idmanlara start vereceğini kaydeden Kapkıner, “Geçtiğimiz sezon Malatya 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde büyük başarılara imza attık. Ancak Play Off’taki şansızlıklardan dolayı şampiyon olamadık. Bu sene yine şampiyonluk iddiamız var. İnşallah bu sezonu şampiyon olarak tamamlarız. Geçtiğimiz sezon tecrübesiz bir ekiptik. Bu sezon daha tecrübeliyiz. Çek Futbolcu Jiri Masek’in alacağından dolayı FİFA Disiplin Kurulu tarafından verilen transfer yasağını kaldırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olumlu bir sonuç alıp, transferin önünü açacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Kapkıner, kulübün borçlarıyla ilgili kamuoyundaki söylemlerin doğruyu yansıtmadığını kaydederek, şunları söyledi:

“Malatyaspor Kulübü’nün borcu kimseyi ilgilendirmemektedir. Kimse bu borç için bir şey yapmadığına göre, bu borç kimseyi ilgilendirmiyor. Ortaya çıkıp; 25-30-40 milyon TL gibi borçlardan bahsetmesinler. Resmi yazılar elimizdedir. Malatyaspor’un borcu 9 ila 10 milyon TL arasındadır. Bu borcun 7 milyon TL’sini eski futbolcu ve hoca alacakları oluşturmaktadır. Eski futbolcular ve hocalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Hepsiyle de pazarlık halindeyiz. Önemli aşamalar elde ettik. Gelişmeler oldukça olumlu.”

Kapkıner, Malatyaspor’un kapanmasına izin vermeyeceklerini de sözlerine ekleyerek, “Malatyaspor amatör kümede de olsa yaşamalıdır. Bu sene namaglup şampiyon oluşumuzun 30’ncu yıl dönümü. Bununla ilgili etkinliklerimiz olacak” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız