SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinci Ekibe Kutlama

A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge Okulu, Okullararası Halkoyunları Malatya Yıldızlar Stilize dalında il birincisi olarak gittiği Osmaniye'deki bölge yarışmasında birinci olarak yarı finale yükseldi.

Hekimhan 75. Yıl İMKB Yatılı Bölge Okulu Halk Oyunları ekibi, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut'u ziyaret ettiler. 32 oyuncudan oluşan stilize Halkoyunları il birincisinin öğrencileri çalıştırıcısı Mahmut Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri Hamza Çalgan, Nail Altınörs, Okul Müdürü Fuat Canpolat ile birlikte öğrencileri kabul eden Bulut, "Sizler iyi bir netice alarak ilimize döndünüz. Tüm arkadaşlarınızı çalıştırıcınızı, idarecilerinizi okul yönetimini öğretmenlerinizi tebrik ediyorum. Umarım
Türkiye finalinden de birincilik alırsınız. Bizler sizlerin başarılarınızın artması gayreti içindeyiz. Elimizden gelen katkıyı ve desteği sağlamak için gereken imkanlar ölçüsünde yapıyoruz" dedi.

Bulut daha sonra öğrencilere kitap hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız