SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinci Olan Ekibe Kutlama

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:04:44
Birinci Olan Ekibe Kutlama
A- A+ PAYLAŞ
Geçtiğimiz ay Atatürk Spor Salonu'nda yapılan yarışmada,  geleneksel ve düzenlemeli dalda birincilik kazanan Esenlik Belediye Spor Halk Oyunları ekibi, birincilik kupasını Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a sundular. 
 
MALATYA'YI TEMSİL EDECEKLER
 
Türkiye Halk Oyunları Malatya İl Temsilcisi Selahattin Bozdemir, Esenlik Belediye Spor Kulüp Yöneticisi Kahraman Fırat, Kulüp Antrenörü Mehmet Oral ile halk oyunları ekip başlarının katıldıkları ziyaret sırasında konuşan Halk Oyunları Derleme Araştırma Kurulu Başkanı Kemal Deniz, “29 Şubat 2012 tarihinde Kapalı Spor Salonunda Geleneksel ve Düzenlemeli dalda gerçekleştirilen Halk Oyunları yarışmasında Esenlik Belediye Spor Halk Oyunları ekibi her iki dalda Malatya birincisi oldu. Esenlik Belediye Sporumuz Malatya’mızı şerefle dışarıda temsil edecek. 28 Nisan 2012 tarihinde Osmaniye’de düzenlenecek olan grup şampiyonasına Malatya’yı temsilen Esenlik Belediye  sporumuzun Halk Oyunları ekibi katılacak” dedi.
 
"ÖNEMLİ FAKTÖRLERDEN BİRİDİR"
 
Folklor kültürümüzün önemli faktörlerinden biridir diyen Belediye Başkanı Çakır, “Folklor kültürümüzün önemli faktörlerinden biridir. Malatya’da folklor gerçekten istediğimiz noktada değil, ama folklorumuzun daha iyi noktalara gelmesi için sizlerin ve arkadaşlarımızın çalışmalarına belediye olarak desteklerimiz oldu. Vermiş olduğumuz desteği de arkadaşlarımız aldıkları bu kupalarla gerçekten hak etmiş olduklarını gösterdiler. Malatya Belediyesi olarak amatör kulüplere imkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz. Bu kulüplerimizin başarılı olmaları, derece yapmaları, ödül almaları bizleri mutlu ediyor. Malatya’da kaybolmaya yüz tutmuş ya da yeteri kadar bilinmeyen bir çok halk oyunumuzu tanıtma imkanı olacağına inanıyorum. Bu açıdan sizleri de arkadaşlarımızı da kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız