SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinci Oldular...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:45:59
Birinci Oldular...
A- A+ PAYLAŞ
16–20 Mayıs tarihleri arasında 9.su düzenlenen Ulusal Gençlik Parlamentosu En İyi Gençlik Meclisi seçiminde ,Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Türkiye’nin en iyi gençlik meclisi seçildi. 68 ilden 122 kurum temsilcisi toplamda 281 delege ve gözlemcinin katılımıyla gerçekleştirilen programda, Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi oy kullanan delegelerin birçoğunun oyunu alarak birinci oldu.
Kent Konseyi tarafından konuya ilişin yapılan açıklama şöyle ; 
 
" İlk defa geçen yıl yapılan ve tüm Türkiye’ye örnek olan YGS’den çıkan öğrencilerin kırtasiye malzemelerini toplayarak köy okullarına dağıttıkları “Bir Kalem, Bir Silgi, Bir Açacak” kampanyası programa katılan tüm gençlerden büyük takdir aldı. “Her Hafta 10 Genç 10 Kitap Okuyor” kampanyasıyla 11 ayda 458 kitap okuyarak büyük bir rekora imza attı.
 
Geç Değil Genç kampanyası kapsamında seçimlerde gençlere daha çok yer verilmesi için Malatya’da birçok siyasi parti temsilcileri ile yapılan görüşmelerin yanı sıra, yeni Anayasa çalışmaları kapsamından geçler hak ve hukukunun korunması için yapılan ziyaretler. Gençlik Meclisi ve Engelliler Merkezi işbirliğinde başlatılan Bir Kapak Bin Özgürlük projesi ise engellilerin umudu olurken, Yerel Gençlik Politikaları kapsamında Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın Gençlik Meclisinin konuğu olarak İlimizde 11 ilin gençleri ile buluşması övünç kaynağı oldu.
 
Projelere Gönülleri İle Hayat Veren Bir Gençlik Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Yaka Köyü İlköğretim Okulunu onaran gençler, yüreklerinin ne kadar büyük olduğunu gösterdiler. Buna benzer birçok projeye gönüllerini koyarak hayat veren Kent Konseyi Gençlik Meclisi birinci olmanın haklı gururunu yaşıyor. Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren ödül töreninde yaptığı konuşmada şunları belirtti: “Bu çalışmalar Malatya Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çakır’ın ve Genel Sekreterimiz Av. Ali Yıldırım’ın büyük destekleri ve Gençlik Meclisi üyelerinin fedakârlıklarıyla oldu. Bu ödülü onlar adına alıyoruz ve onlara armağan ediyoruz.” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız