SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birinci Parti Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:01:54
A- A+ PAYLAŞ

MHP'nin Doğanşehir Seçim İrtibat Bürosu düzenlenen törenle açıldı.

Doğanşehirliler, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve milletvekili adaylarını davul zurna ile karşıladılar. Konvoyla Doğanşehir ilçe merkezine giren milletvekili adaylarını, Doğanşehirliler esnaf ve vatandaşlar da coşku ve sevgi gösterileriyle karşıladılar. MHP Doğanşehir Seçim İrtibat Bürosunun açılışı bir dakikalık saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ve Kuran’ı Kerim’in okunmasıyla başladı. Bürosunun açılış konuşmasını ise MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi yaptı. Milliyetçi Hareket iktidarı meşalesini yakmak üzere toplandıklarını belirten Çelebi, “7 Haziran’da yolsuzluğa, yoksulluğa, hırsızlığa dur demek için Milliyetçi Hareket Milletvekili adaylarıyla birlikte yola çıktık. Anne sütü kadar ter temiz oylarınıza talip olmakla birlikte dualarınıza da talibiz. Doğanşehir’in, Malatya’nın ve Türkiye’nin sorunları bellidir. Bu sorunları Milliyetçi Hareket iktidarında hem esnafımız hem de vatandaşımız rahat bir nefes alacaktır” dedi. 

“MİLLİYETÇİ HAREKET BİRİNCİ PARTİ OLACAK”

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, hem Malatya’da hem de Doğanşehir’de, Akçadağ’da, Darende’de ve diğer tüm ilçelerde birinci parti olacaklarını kaydetti. 

17 – 25 Aralık sürecini anımsatan Yıldız, o süreci şöyle hatırlattı: “Polis, hırsızı yakalıyor. Polis içeri atılıyor. Savcı hırsızları yakalatıyor. Savcı içeri atılıyor. Hakim hırsızı tutuklatıyor. Daha sonra hakim tutuklanıyor. Sizlerde ne görüyorsunuz. Aynısını gördünüz mü? Milliyetçi Hareket diyor ki, adalet herkese lazım. Milliyetçi Hareket iktidarında polis, hırsızı yakalayacak. Savcı, hırsızı yakalatacak. Hakim de hırsızı cezalandıracak. Milliyetçi Hareket iktidarında hırsızlığı kim yaparsa yapsın gerekli ceza verilecek. Milliyetçi Hareket iktidarında hırsızlık, yolsuzluk yaptığı tespit edilen mallar, kimin adına olursa olsun devlet el koyacak. Bu Milliyetçi Hareket’in sözüdür. Ama bunları yapabilmek için Doğanşehir’den ses gelmesi gerekiyor. Polat’tan, Gövdeli’den, Erkenek’ten diğer tüm beldelerden ses gelmesi gerekiyor. Ki tüm beldeler ve Doğanşehirliler burada o zaman Milliyetçi Hareket’in tek başına iktidar demektir. O zaman da hırsızlığın, yolsuzluğun hesabını sormak da bize şeref sözüdür” deyince açılışa katılan herkes “Doğanşehir sizinle gurur duyuyor” şeklinde tezahüratta bulundular. 

AKÇİN: DOĞANŞEHİR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL

MHP Malatya Milletvekili adayı Doktor Übeyt Akçin ise bir tarafının Doğanşehirli olduğunu ve her yerde ifade ettiğini belirtti. Doğanşehir’in Malatya’nın en büyük ilçesi olmasına rağmen esnaf ve vatandaşların hak ettiği hizmetleri alamadığını vurgulayan Akçin, Milliyetçi Hareket iktidarında hem Doğanşehir’in hem diğer ilçelerin hem de Malatya’nın hak ettiği hizmetleri alacağına söz verdi. 

KALKAN: KAPANAN TÜM BELDELERİ AÇACAĞIZ

MHP Malatya Milletvekili adayı Hakan Kalkan ise tüm Türkiye’de 822 ilçe olduğunu, Doğanşehir’in nüfus yoğunluğu açısından 215’nci sırada olduğunu ama kişi başına gelir noktasında 675’nci sırada olduğunu kaydetti. AKP iktidarı güzelim bir ilçeyi ne hale getirdiğinin en açık ve bariz örneği olduğunu hatırlatan Kalkan, AKP iktidarı beldeleri belde olmaktan çıkardığını hatırlattı. Kalkan, Milliyetçi Hareket iktidarında kapanan tüm beldelerinin açılacağını sözlerine ekledi. 

Yapılan konuşmalardan sonra duayla MHP Doğanşehir Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirildi. Açılıştan sonra da davetlilere yemek ikramında bulunuldu. 

MHP Doğanşehir Seçim İrtibat Bürosu açılışına MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP Akçadağ İlçe Başkanı Yusuf Elitaş, MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz, Eczacı Güzün Koçak, Doktor Übeyt Akçin, bürokrat Hakan Kalkan, Akçadağ Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanı Eyüp Gönültaş ile yüzlerce Doğanşehirli katıldı.

MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak, Übeyt Akçin ve Hakan Kalkan, İl Başkanı Mehmet Erdem ile birlikte, esnaf gezisinden sonra Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu’na da makamında nezaket ziyaretinde bulundular. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız