SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birinci Parti Olacağız'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:36:49
'Birinci Parti Olacağız'
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Teşkilatı, Malatya Milletvekili Adaylarını basına tanıttı. 

TOKİ'deki Yeşil Elma'da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısında konuşan MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Malatya için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Erdem, Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir seçime doğru gittiklerini belirterek, "13 yıldır Adalet ve Kalkınma Partisi tek başına iktidarda. Gerek Türkiye genelinde gerek Malatya'mızda yapmış oldukları hizmetler ortada. Öncelikle Malatya'yı düşünerek, 13 yıldır Malatya seçmeni Adalet ve Kalkınma Partisi'ne büyük bir teveccüh göstererek, yüzde 60'ın üzerinde oy vermiş ancak verilen bu oya karşılık yeteri kadar hizmet alamamışlardır" dedi. 

MHP Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Avukat Arif Yıldız, MHP teşkilatlarında olmanın büyük bir şeref olduğunu belirtti.

Yıldız, Malatya'nın sorun ve sıkıntılarını mecliste duyurmak ve çözmek için aday olduğunu ifade ederek, MHP'nin Malatya birinci parti, Türkiye'de de iktidar olacağını söyledi. 

MHP Malatya Milletvekili 2. Sıra Adayı Ziraat Mühendisi Hakan Yılmaz ise, MHP'nin ciddi bir ivme kazandığını belirterek, "Milyonlarca insan mevcut hükümet tarafından mağdur edildi. İnsanlar MHP'yi sığınacak bir gemi olarak görüyorlar. MHP iktidara koşuyor. MHP iktidarıyla birlikte bu mağduriyet bitecek" diye konuştu.

MHP Malatya Milletvekili 3. Sıra Adayı Güzün Koçak da, eczacı olarak herkese 'Güzün ablalık' yaptığını ifade ederek, mecliste sağlık alanında ve kadın sorunlarıyla ilgili çalışmalar yapmak istediğini dile getirdi.

MHP Malatya Milletvekili 5. Sıra Adayı Hakan Kalkan, hedeflerinin iktidara yürümek olduğunu kaydederek, Malatya'yı layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

MHP Malatya Milletvekili 6. Sıra Adayı Mehmet Ali Özpolat ise, listede altıncı sırada olmasına karşın birinci sıradaymış gibi çalışacağını ve meclise milletvekilleri göndereceklerini belirtti. 

MHP Malatya Milletvekili 4. Sıra Adayı Übeyit Akçin'in acil bir ameliyata girdiği için toplantıya katılamadığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız