SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Birinci Parti Olma Yolunda.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:49:12
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya 1. sıra milletvekili adayı Arif Yıldız, Malatya'da birinci parti olma yolunda ilerlediklerini söyledi.

MHP adayının seçim çalışmalarına ilişkin basın bülteni şöyle:

"MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçimleri çalışmaları kapsamında Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat’ı makamında ziyaret etti. Yıldız, MHP’nin gerektiği ve lüzum olduğu şekilde Malatya’da birinci parti olma yolunda ilerlediğini söyledi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat’ı ziyaret etti. Hizmet için yola çıkan “Arif abimiz” de bizi de ziyarete gelmiş diyen Derme Sulama Birliği Başkanı Abdullah Polat, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirtti. Polat, “Allah yolunu açık etsin. Rabbim kendisi için hayırlısı neyse onu versin” dedi. 

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız ise Milliyetçi Hareket Partisi 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederken aynı zamanda kurumları da ziyaret ettiğini söyledi. Derme Sulama Birlik Başkanı Abdullah ağabeyi de daha önce olduğu gibi yine ziyaret ettiğini anımsatan Yıldız, “Abdullah ağabeyin güler yüzü, dostluğu her şeye değer. Onun için biz kendisini sevdiğimizi, başta Malatya’ya olmak üzere Türkiye’ye yapacağımız güzel hizmetleri anlatmak için ziyaret ettik. Bizi güzel karşıladı. Allah razı olsun. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Cenabı Allah kısmet ederse, Milliyetçi Hareket Malatya’da gerektiği ve lüzum olduğu şekilde birinci parti olma yolunda ilerliyor” ifadelerini kaydetti. 

SENDİKA ZİYARETİ..

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Yol İş 1’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü’yü ziyaret ederek, “Cenabı Allah’ın izniyle vekil seçilirsem her zaman yanınızda olacağım” dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, 7 Haziran genel seçim çalışmaları kapsamında Yol İş 1’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü’yü ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi, sendikaların ne kadar önemli olduğunu bildiğini belirten MHP’li Yıldız, bu kapsamda Yol İş 14’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü’yü ziyaret ettiğini vurguladı. Sendika üyeleri işçilerin, diğer işçilerin sıkıntılarını ve sorunlarını iyi bildiğini anımsatan Yıldız, “Memurumuzun, esnafımızın, emeklimizin, öğrencimizin herkesin sıkıntılarını konuşuyoruz. Çünkü tüm sıkıntı ve sorunlar birbirini etkiliyor. Yaşanan sıkıntı ve sorunlarının Milliyetçi Hareket iktidarında minimuma indireceğimizi söylüyoruz. Mustafa Başkanın da bizleri iyi karşılamasından çok memnun olduk. Tüm sendika üyesi işçi arkadaşlarımızı Mustafa Başkan nezdinde tebrik ediyor, bundan sonra da Milliyetçi Hareket Partisi ve Cenabı Allah’ın izniyle vekili olarak her zaman yanlarında olacağımıza söz veriyorum” şeklinde konuştu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yol İş 1’nolu Şube Başkanı Mustafa Sülü, Cenabı Allah’ın verilen emekleri boşa vermemesini ve başarılı olmalarını diledi. Başkan Sülü, Milliyetçi Hareket Partisi’nin de başarıl olmasını istediğini sözlerine ekledi." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız