SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinci Sınıflar Ön Sırada!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da tek odalı ilköğretim okulunda 5 sınıf birden eğitim görüyor. Toplam 15 öğrencisi olan okulun sınıf düzeni sıralarla belirlenmiş..

Malatya'nın Battalgazi İlçesi'ne bağlı Şişman Köyü İlköğretim Okulu'nda okuyan öğrencilerin hepsi aynı sınıfta eğitim görüyor. Sınıflar, öğrencilerin oturdukları sıra düzenine göre belirleniyor.

Şişmanköy İlköğretim Okulu Müdürü ve aynı zamanda okulun tek öğretmeni olan Adil Ayyıldız, okullarında toplam 15 öğrencinin eğitim gördüğünü belirterek, 1. sınıftan 4 öğrenci, 2. sınıftan 4 öğrenci, 3. sınıftan 4 öğrenci ve 5. sınıftan da 3 öğrenci bulunduğunu söyledi. Okullarında birleştirilmiş eğitim görüldüğünü kaydeden Adil Ayyıldız, eğitimin verildiği tek sınıfta öğrencilerin sıra düzenine göre sınıflandırıldığını ifade etti. Birleştirilmiş eğitimin çok zor olduğunu kaydeden Ayyıldız, "Devletimizin imkanları ile bu kadarını verebiliyoruz" dedi.

Öte yandan, sıralara göre sınıflandırılarak oturan öğrenciler ise, tatile girecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

FOTOĞRAF: Burhan KARADUMAN..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız