SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birincilere Bilgisayar

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:00:22
Birincilere Bilgisayar
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Çok Programlı Lisesi’nde 2012-2013 eğitim-öğretim döneminde bölümlerinde okul biricisi olan öğrencilere Merkezi İstanbul’da bulunan Arapgir Kültür Derneği tarafından bilgisayar hediye edildi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Kaymakam Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Özdemir, Okul Müdürü Hüseyin Özgüler, Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Kavukoğlu, Dernek Arapgir Şubesi Başkanı Mahir Çelik ve üye Tuncay Çağdaş katıldı.

Okul biricisi olan Genel Lise Kısmından Burcu Özan, Çocuk Gelişimi Bölümü Duygu Üstündağ, İmam Hatip Bölümü Burhanettin Yüceer ve Bilgisayar Bölümünden Ayşe Bilge Meray’a hediyeleri verildi.

Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Hüseyin Gürer, “Sevgili öğrenciler gelecek sizi hiç korkutmasın, çünkü yarınlara atacağınız ilk adımlar sağlamdır. Hepinize başarılar temenni ediyorum” dedi.

Kaymakamı Ercan Turan öğrencilerin arasına katılarak, “Bende sizler gibi aynı heyecanı taşıyorum” diyerek öğrencileri göstermiş oldukları performanslarından dolayı kutladı ve bu performansların ileriki zamanlara daha çok göstermelerini istedi.

Okul Müdürü Hüseyin Gürer, Arapgir Kültür Derneğine göstermiş olduğu ilgiden dolayı plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız