SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birincilik Halayı

A- A+ PAYLAŞ

Birinci gelecek koronun iline okul yapılacak olması nedeniyle Malatya'nın üzerinde durduğu "Korolar Çarpışıyor" yarışmasında iki haftadır birinci olan Malatya Korosu davul- zurnayla karşılandı.

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan "Korolar Çarpışıyor" isimli yarışmada, Malatyalı sanatçı Kutsi koordinatörlüğünde bu hafta da birinci olan Malatya Korusu'na destekler sürüyor. Malatya, Trabzon ve Mardin korolarının katıldığı Korolar Yarışıyor adlı program sonunda birinci gelecek ile, bir ilköğretim okulu yapılacak ve okula koronun sanatçısının ismi verilecek.
Geçtiğimiz pazartesi akşamı yapılan yarışmada Malatya Korusu birinci gelince, koroda görev yapanlar Valilik önünde davul- zurna ile karşılandı.

Malatya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Musiki Derneği Başkanı Mehmet Tunçyıldırım, Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nde görevli Ali Cengiz, burada yaptıkları konuşmada koro üyelerini tebrik ettiler.

Malatya'nın yarışma sonunda birinci gelip okulun Malatya'ya kazandırılması için Kutsi yazıp 2950'ye SMS gönderilmesini isteyen konuşmacılar, "Destek verilsin ve okul Malatya'ya kazandırılsın" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız