SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birincilik Sevinci

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu sonucu düzenlenen İlköğretim Okulları arası Küçükler Voleybol İl Şampiyonası sona erdi. Erkeklerde Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu, kızlarda ise TOKİ İlköğretim Okulu birinciliği elde ettiler.

Türkiyem İlköğretim Okulu spor salonunda gerçekleştirilen şampiyonaya 10 erkek ve 16 kız takımı katıldı. Takımlara taraftarlarının coşkulu destek verdiği karşılaşmalar 8 günde tamamlandı.

ERKEKLERDE sıralama şöyle gerçekleşti:

1. Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu,
2. Hacı İbrahim Işık İlköğretim Okulu,
3. Mehmet Emin Bitlis İlköğretim Okulu.

KIZLARDA sıralama şöyle:

1. TOKİ İlköğretim Okulu,
2. Mahmut Kömürkara İlköğretim Okulu,
3. Feyzullah Taşkınsoy İlköğretim Okulu,

Dereceye giren okullara yapılan törenle kupa ve başarı belgeleri verildi.

Birinci olan okulların, 06-10 Mart 2011 günleri arasında Van’da, ikinci olan okullar ise aynı tarihte Çanakkale’de yapılacak olan grup şampiyonasında Malatya’yı temsil edecekler.

Erkeklerde birinci olan Gazi Osmanpaşa İlköğretim Okulu Beden Eğitimi öğretmeni Mesut Selçuk, “Son üç yıldır Malatya şampiyonluğunu elde ediyoruz. Geçen yıl Türkiye 3’üncülüğünü alan takımımızın hedefi Türkiye Şampiyonu olabilmek” dedi.

Kızlar birincisi TOKİ İlköğretim Okulu’nun çalıştırıcısı Sosyal Bilgiler Öğretmeni İrfan Işık, alt yapının önemini bilerek çok çalıştıklarını, geçen yılki başarılarını bu yıl da tekrarladıklarını, hedeflerinin Türkiye Şampiyonası’nda derece yapmak olduğunu söyledi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız