SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinciye 2 Bin TL..

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:13:43
Birinciye 2 Bin TL..
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından “Ebru Yarışması” düzenliyor. Yarışma sonunda dereceye girecek olanlardan, birinciye 2000 TL, ikinciye 1500 TL, üçüncüye 1000 TL, 3 kişiye de mansiyon ödülü olarak 500 TL verilecek.
 
18 Mayıs 2012 tarihine kadar başvuru yapılabilecek yarışmada, jüri üyeliklerini Ebru Sanatçıları Fuat Başar, Hikmet Barutçugil, Ünal Erdinç ve Mehmet Karakurt yapacak. Eserler Jüri tarafından 21 Mayıs 2012 tarihinde değerlendirilecek olup, ödül töreni ise 22 Mayıs 2012 tarihinde İl Özel İdare Toplantı Salonunda yapılacak.
 
Belediye tarafından yapılan açıklamada yarışmaya katılım şartları şu şekilde sıralandı; 
 
1.Yarışma Malatya ili ve ilçelerinde herkese açıktır.
2.Yarışmaya katılacak eserler hazırlanırken toprak boya veya hazır boya kullanılabilir.
3.Yarışmaya katılacak eserlerin bir başka yarışmaya kesinlikle katılmamış olup herhangi bir ödül almamış olması gerekmektedir.
4.Yarışmaya katılacak eserler daha önce herhangi bir yerde sergilenmiş olabilir.
5.Her yarışmacı en fazla iki (2) eserle katılabilir.
6.Yarışmaya katılacak eserlerin çerçeveli olması zorunlu olup, uzun kenarı en fazla 60 cm olmalıdır.
7.Yarışmaya katılacak eserlerde istenilen Ebru tekniği kullanılabilir.
8.Yarışmaya katılacak eserlerin arka tarafına eser sahibi kendi ismini ve eser adını da yazmalıdır. Eserle birlikte yarışmacının dolduracağı katılım formu eser sahibinin adı yazılarak Malatya Belediyesi Sanat Merkezine teslim edilecektir.
9.Eserler teslim edilirken eser hakkında genel bilgi verilecek olup eser sahibi de kısaca özgeçmişini bildirecektir.
10.Yarışmaya katılacak eserlerin başka bir yarışmada derece almış olduğunun ortaya çıkması durumunda ödül iptal edilir ve ödülün derhal iade edilmesi istenir. Bu iptal diğer ödül almış veya almamış yarışmacılara hiçbir yeni hak doğurmaz.
11.Yarışmada ödül alan eserlerin her türlü kullanım hakkı bedelsiz ve süresiz olarak Malatya Belediyesine aittir.
12.Dereceye giren eserler Malatya Belediyesi Sanat Merkezinde sergilenmek üzere eser sahibinden alınacaktır.
13.Malatya Belediyesi alınan bu eserlerin televizyon, internet, afiş, broşür, kitap, cd, vb. ortamlarda yayınlama hakkına sahiptir.
14.Malatya Belediyesi Sanat Merkezi Proje Yürütme Kurulu üyeleri tarafından eser sahiplerine teslim ve tesellüm belgesi verilecektir.
15.Yukarıdaki katılım şartlarına uymayan eserler değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız