SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinciye 75 Bin TL Ödül

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:36:15
Birinciye 75 Bin TL Ödül
A- A+ PAYLAŞ

4. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışması için başvuruların başladığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Valilikten yapılan açıklama şöyle:

"15 Kasım 2013 tarihinde gerçekleştirilecek Açılış Töreni ile perdelerini açarak Malatyalılara ve sinemaseverlere sanat dolu bir hafta yaşatacak olan 4. Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film Yarışması için başvurular başladı!

Malatya Valiliği’nin koordinasyonunda, Malatya Kayısı Araştırma-Geliştirme ve Tanıtma Vakfı tarafından; T.C. Kültür Bakanlığı, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Malatya Belediyesi ve İnönü Üniversitesi’nin destekleri ile bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Film yarışmasına katılım için son başvuru tarihi 20 Eylül 2013. 

Sinemamızın yeni ve nitelikli ürünlerini izleyiciyle buluşturmak; sanat değeri yüksek filmlerin yapımını özendirmek; filmlerin yaratıcı ekiplerine katkı sağlamak; sinemamızın ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını sağlamak ve sinema endüstrimizin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Ulusal Uzun Film Yarışması’na katılım için başka festivallere katılmış ya da ödül almış olmak engel değil.

Katılımcıların festivalin www.malatyafilmfest.org.tr adresli web sitesinde yer alan Festival Yönetmeliği’ni dikkate alarak başvuru formunu ve formda istenen tüm materyalleri Ulusal Uzun Film Yarışması Koordinasyon Merkezi’ne göndermeleri gerekiyor.

Sinema Tarihçisi Burçak Evren, Sinema Eleştirmeni İhsan Kabil, Sinema Yazarı Necla Algan ve Mehmet Açar’dan oluşan ön jürinin değerlendirmesi sonucunda yarışmaya kabul edilen 10 film,     15-21 Kasım 2013 tarihleri arasında ana jürinin karşısına çıkacak.

Kristal Kayısı Ödülü’nün yanı sıra En İyi Filmin 75.000 TL, En İyi Yönetmenin 15.000 TL; En İyi Kadın, En İyi Erkek Oyuncu ve En İyi Seneryo’nun 10.000 TL para ödülü de kazanacağı yarışmada ödüle değer görülen film sahiplerine ödülleri 21 Kasım 2013 Perşembe gecesi Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek Festival Ödül Töreni’nde takdim edilecek.

Ulusal Uzun Film Yarışması Koordinasyon Merkezi

Taylan Burak Yılmaz adına;

Atilla Mahallesi Mevlana Caddesi Aktaş Toki 2.Etap 214/B No: 19 Altındağ/ANKARA

Festival görselleri ve video görüntüleri için ftp adresi:

ftp://www.malatyafilmfest.org.tr

Kullanıcı adı: malatyabasin

Şifre: malatya"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız