SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinden Şikayetçi!.

A- A+ PAYLAŞ

17 yaşındaki kız polise başvurarak, 33 yaşındaki şahsın otosuna bindikten sonra kaçırıldığını, götürdüğü evde taciz edildiğini öne sürdü.

ÖPMEK İSTEYENDEN ŞİKAYETÇİ, ÖTEKİNDEN DEĞİL..
G.T. adlı kız, adını Selman olarak bildiği 33 yaşındaki S.B. adlı şahsa ait otoya konuşmak amacıyla bindiğini, ancak şahsın aracı hareket ettirerek Salköprü Mahallesi’ndeki bir eve götürüp kapıyı kilitlediğini, kendisini kanepeye yatırım öpmeye çalıştığını, zorluk çıkarıp bağırınca da şahsın kendisini bıraktığını anlattı.

G.T. polise verdiği ifadede, ayrıca daha önceki bir tarihte 17 yaşındaki B.T. adlı şahısla kendi rızasıyla ters ilişkiye girdiğini, ancak şikayetçi olmadığını da anlattı. Polisin yakaladığı 2 zanlıdan S.B. tutuklanırken, B.T. salıverildi.

KAÇIRILDI..
23.00 sıralarında polise başvuran 40 yaşındaki G.B. adlı kadın, 10.00 sıralarında 17 yaşındaki kızı G.B.’yi Beşkonaklar’daki bir dershaneye etüd için bıraktığını, akşam aynı dershaneye giden oğlunun döndüğünü, ablasını dershanede görmediğini söylediğini, kızını tüm araştırmalarına rağmen bulamadığını, kızının 21 yaşındaki C.T. adlı şahıs tarafından alıkonulduğunu düşündüğünü bildirdi ve şikayetçi oldu. Polis araştırmaya başladı.

KIZ ARKADAŞI İLE TARTIŞINCA..
Bu arada Karakavak Mahallesi’ndeki bir internet kafede sol bileğini keserek intihara kalkışan 18 yaşındaki S.D. adlı genç tedavi altına alındığı Beydağı Devlet Hastanesi’nde polise verdiği ifadede, kız arkadaşı ile chat yaparken aralarında tartışma çıktığını, canının sıkıldığını, dışarı çıktığında kafenin yanındaki berber dükkanı önünde jilet bulduğunu, kafenin lavabosuna giderek sol bileğini kestiğini anlattı.

KÜFÜRLÜ MESAJ..
Polise başvuran 15 yaşındaki P.G. adlı kız, 17 yaşındaki M.Z.G. tarafından cep telefonuna küfür ve hakaret içerikli mesajlar atıldığını bildirerek şikayetçi oldu. Yakalanan zanlı Adliyece salıverildi.

RAHATSIZ ETME İDDİASI..
K.Mustafapaşa Mahallesi’nde oturan 22 yaşındaki P.A. adlı bayan, polise başvurarak, 66 yaşındaki B.D. adlı şahsın telefonla arayarak ya da evine gelerek kendisini sürekli rahatsız ettiğini, bu şahsın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldığını öne sürdü. Şahıs yakalandı, soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız