SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birini de Mendildeki Adres Yakalattı!

A- A+ PAYLAŞ

Gece yarısı polis tarafından oto çalmak isterken yakalanan 3 kişi tutuklandı. Bu arada çaldıkları otoları Malatya’da pazarladıkları öne sürülen 5 zanlının “Garaj” adı verilen operasyonla yakalandıkları, ancak adliyece salıverildikleri bildirildi.

İHBAR ÜZERİNE..
Kırçuval Mahallesi Nebioğlu 1. Sokakta şüpheli bazı şahıslar olduğu yolunda 01.30 sıralarında yapılan ihbar üzerine polis ekipleri bildirilen yere gittiler. Polisler, çevreyi araştırırken Siirt doğumlu 22 yaşındaki F.M. ve 24 yaşındaki Ş.T. adlı şahıslar, park halinde olan 35 yaşındaki H.B.C.’ye ait aracın yanında gizlenirken fark edildiler ve kaçmak isterken yakalandılar. Yanına saklandıkları otonun sol ön kapı kilit kısmında zorlama olduğu, kaldırımda da 1 tornavida ile 1 çift örme eldiven bulunduğu belirtilen iki şahsın üzerinde, Malatya’daki bir lokantaya ait ıslak mendil bulundu. Mendilin ait olduğu lokantanın önüne gidildiğinde, park halindeki bir otoda, bu iki şahsı beklemekte olduğu saptanan Siirt- Eruh doğumlu Y.K. adlı şahıs da yakalandı. Bu şahsın aracının bagajında da 1 adet ruhsatlı av tüfeği bulundu. Şahıslar “Oto Hırsızlığına Teşebbüs” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece tutuklandılar.

“GARAJ OPERASYONU”..
Öte yandan, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin elde ettiği bilgilerde, bazı şahısların il dışından sağladıkları çalıntı otoları Malatya’da ve yakın yerlerde düşük fiyatla sattıkları öğrenildi. Bunun üzerine “Garaj” adlı operasyon düzenlenerek 42 yaşındaki F.T., 37 yaşındaki A.T.B., 39 yaşındaki Y.K., 22 yaşındaki H.I. ve 38 yaşındaki H.K. polis tarafından yakalandı. Olayla ilgisi bulunduğu saptanan 42 yaşındaki M.A.’nın başka bir suçtan cezaevinde olduğu saptanırken, 38 yaşındaki M.K. adlı şahsın da arandığı bildirildi.

Polis, operasyonda ele geçirdiği 2 otoya el koyarken, “Çıkar Amaçlı Suç Örgütü Kurma, Örgüt Faaliyetleri Çerçevesinde Çalıntı Araç Alma ve Satma” suçlamasıyla adliyeye verilen 5 zanlı savcılıktaki ifadelerinin ardından salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız