SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Birinin Oğlu, Ötekinin Gelini..

A- A+ PAYLAŞ

Babasını döven bir kişinin olaya müdahale eden polislere de saldırdığı öne sürülürken, diğer olayda kaynanasının boğazına sarıldığı öne sürülen kadın hakkında işlem yapıldı.

Zaviye Mahallesi’ndeki bir evde aile kavgası olduğu ihbarına giden polisler, 43 yaşındaki A.A.’ya ait evde, 28 yaşındaki H.A. adlı şahsın 62 yaşındaki babası Ab.A.’yı dövdüğünü gördüler. Olay sırasında, H.A.’nın polislere de saldırdığı belirtildi. Gözaltına alınan H.A.’nın tehdit suçundan aranmakta olduğu da saptandı.

Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde oturan 69 yaşındaki C.A. adlı kadın, polise başvurarak aynı evde yaşadıkları oğlu 39 yaşındaki A.A. ve gelini 31 yaşındaki Ç.A.’dan şikayetçi oldu. C.A., gelininin kendisine hakaret edip boğazına sarıldığını, saçlarını çektiğini, oğlunun da buna müsaade ettiğini öne sürdü.

Turgut Temelli Caddesi’nde ise 25 yaşındaki Z.A. adlı kadın, basit bir nedenle kendisini dövdüğünü öne sürdüğü 36 yaşındaki eşi E.A.’dan şikayetçi oldu.

Yamaç Mahallesi’nde oturan 79 yaşındaki A.K. adlı şahıs, 42 yaşındaki karısı A.K.’nin kendisini demir sopa ile vurarak yaraladığını öne sürerken, kadın suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız