SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Birkaç Ağaç Daha Sökülecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Kanalboyu'nda yapılan düzenleme çalışmaları doğrultusunda 300 dolayında ağacın kesileceği yolundaki iddiaların doğru olmadığını açıkladı.

Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü, malatyahaber.com okurlarından gelen tepki üzerine malatyahaber.com'a şu açıklamayı gönderdi:

"MALATYA PLATFORMU köşesindeki bazı okurlar tarafından Kanalboyu'nda yapılan düzenleme çalışmaları doğrultusunda ağaçların kesilmesi gerektiği iddia edilmektedir.

Belediyemiz tarafından Kanalboyu'nun ismine ve Malatyamız'a yakışır bir hale getirilmesi amacıyla başlatılan düzenleme çalışmaları kapsamında sadece içi boşalmış ve kurumakta olduğu tespit edilen iki adet ağaç sökülmüş olup, kurumakta olduğu tespit edilen birkaç ağaç daha sökülerek, bunların yerine yeni fidanlar dikilecektir.

Öte yandan proje kapsamında iğne ve geniş yapraklı boylu, bodur çeşitlerinden yaklaşık 3000 adet yeni fidan dikimi yapılacaktır.

İddia edildiği gibi 300 dolayında ağacın kesilmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

Konu ile ilgili duyarlılık gösteren okurlarınıza teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız