SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Birkaç Alt Geçit Projemiz Daha Var''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nin yanı sıra AKP, CHP, MHP, ANAVATAN, MHP ve DYP'nin yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası ile Malatya Aktif İşadamları Derneği'nin bayramlaşma törenleri, Kurban Bayramı'nın 2. günü gerçekleştirildi.

BELEDİYEDE..
Belediyedeki bayramlaşma töreni, Meclis salonunda gerçekleştirildi. Buradaki bayramlaşma törenine Belediye Başkanı Cemal Akın ev sahipliği yaparken, CHP Milletvekili Muharrem Kılıç, AKP il başkanı İhsan Koca, CHP İl Başkanı Niyazi Gökçe, çeşitli kuruluşların temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Bayramlaşma töreninde konuşan Belediye Başkanı Akın, yapım çalışmaları son aşamaya gelen Kız Meslek Lisesi ve Sıtmapınarı araç alt geçitlerinin, kent ulaşımının rahatlatılması için mutlaka gerekli olduğunu bildirdi ve bayramdan sonra bu geçitlerin açılacağını söyledi.

Akın, "Malatya'da bugüne kadar Ankara-Elazığ, yani doğu-batı yönünde bir gelişme olduğunu" belirterek, "Çağdaş şehirleşme, coğrafyanın her tarafına yayılmak ve buralardaki alt şehirler teşekkül ettirmek suretiyle olmak zorundadır. Bu nedenle, kentin güney-kuzey yönünde gelişmesi gerekiyor. Beydağı'ndaki TOKİ Konutları, Yeşiltepe'deki toplu konutlar, bu yönde atılmış adımlardır. Buralara ulaşım için alt geçitler gerekliydi. Güney- kuzey yönünde ulaşımın rahatlatılması gerekiyordu, iki alt geçitle bu amaçlanmıştır. Bu doğrultuda birkaç alt geçit projemiz daha var." diye konuştu.

AKP ÖĞRETMENEVİ'NDE..
Bu arada, siyasi partilerde de bayramlaşma törenleri yapıldı. AKP'nin bayramlaşma töreni Öğretmenevi'nde gerçekleştirilirken, diğer partiler kendi il binalarında bayramlaşma töreni yaptılar. AKP'nin bayramlaşma törenine İl Başkanı İhsan Koca ev sahipliği yaparken, CHP'de İl Başkanı Niyazi Gökçe, MHP'de İl Başkanı Ömer Ekici, Anavatan Partisi'nde İl Başkanı Soner Gökçe, DYP'de il başkanı Mehmet Özden konuklarını ağırladılar. CHP'deki bayramlaşma törenine Milletvekili Muharrem Kılıç da katıldı.

Muhalefet partilerindeki bayramlaşma törenlerinde yapılan konuşmalarda iktidar partisi eleştirildi.

Öte yandan, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD), bayramlaşma törenleri düzenlediler. TSO'da Mücahit Fındıklı, MAKİAD'da Kubilay Karaaslan konuklarına ev sahipliği yaptılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız